Gepard Garn

Gepard är en dansk garnproducent som har fått stort erkännande i hela Skandinavien. Gepard Garn har i många år varit populärt bland de skandinaviska garnälskarna och därför är vi stolta över att Hobbii är officiell återförsäljare av Gepard Garn och samtidigt erbjuder två härliga kvaliteter: Cotton Wool och Puno.

Gepard Garns många fördelar

Gepard tillverkar deras garn hos små familje-spinnerier i Italien och du är därför försäkrad om en kvalitet utöver det vanliga. Grignasco var en av de ledande inom italienskt modegarn och det är just här som Gepard Garn får sitt garn ifrån. Eftersom Gepard Garn har så fantastiska samarbetsavtal, så kan du vara säker på att kvaliteten är på topp och du kommer inte ångra ett köp av just detta garn.

Bra till vardags

Cotton Wool och Puno är två garntyper som kan användas till många olika saker. Cotton Wool består av de bästa kvaliteter från både bomullen och ullen och därför ger detta garnnystan dig möjligheter för att göra både sommar- och vinterprojekt som utan tvivel kommer bli superhärliga. Puno-garnet är också det bästa av två världar eftersom du här får merinoull från babyalpackan samt polyamid. Detta gör att garnet blir lätt men får en livslängd nästan dubbelt så lång som många andra, liknande garner. Dessa två slags garner ger dig alltså möjligheten för att sticka och virka många olika projekt som både du själv och dina närmsta kan ha glädje av.

Om du redan nu vet att du gärna vill virka eller sticka med Gepard Garn så kan du när som helst hitta mönster på deras hemsida för att bli inspirerad. Även om du använder ett mönster har du fortfarande möjlighet att sätta din personliga prägel, då du ju själv kan kombinera olika färger som ger ditt projekt precis det utseende som du söker.

Beställ Gepard Garn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av Gepard Garn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se:

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående Gepard Garn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Detta säger våra kunder om Gepard Garn

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn