Drops garn

Produkter av hög kvalitet

Varumärket Drops är känt för att tillverka kvalitetsprodukter för stickning och virkning till bra priser. Den höga kvaliteten märks bland annat på produkternas hållbarhet och de fina materialen. Flera av Drops garnprodukter är uperwashbehandlade, vilket gör att de kan tvättas i 40 grader utan att ta skada.

Webbutik med snabba leveranser och bra priser

Om du köper Drops produkter från Hobbii.se får du leveransen senast tre vardagar efter din beställning. Vi vill erbjuda marknadens bästa priser och säljer därför alltid våra produkter till attraktiva priser. Vi vill bara ha nöjda kunder och erbjuder därför full returrätt på våra produkter, om du av någon anledning ångrar köpet. Det är enkelt och bekvämt!

Kontakta Hobbii.se

Vår kundservice är redo att ta emot dina frågor om du vill ha mer information om Drops produkter. Ring på telefonnummer 08-525 03888, mejla till kundservice@hobbii.se eller fyll i vårt kontaktformulär. Om du vill ha hjälp med att beställa Drops produkter, ger våra medarbetare dig gärna råd. 

Detta säger våra kunder om Drops garn

Mia Gidlund

Ytterligare en favorit bland alla härliga garner! Lättvirkat och blir lite elastiskt. Virkat sjalar, babyfilt, babyhjälm, babykofta och allt blir lika mjukt och ljuvligt gossigt. Varmt men inte för varmt. Härliga färger man vill ha varenda en av. Återkommande på beställningslistan. Ett ”villhöver” garn.

Elina Vinrot

Älskar detta garnet, så mjukt och så mysigt. Virkning och stickning är en fröjd när man har ett bra garn. Sen måste jag få passa på att berömma hobbii för deras bra service, alltid välinformerat, snabb leverans och aldrig några problem, enda sidan jag beställer garn ifrån!

Rebecca Hedberg

Underbart garn till barnplagg. Eller varför inte unna sig själv det gosigaste plagget!? Mjukt och följsamt och ger ett så jämnt resultat att man blir alldeles varm i själen när man kontrollerar sin stickning. Mjukaste garnet jag stickat kläder åt flickan i! Så bra! :)

Lene Nilsson

Fantastiskt garn, har stickat barn och babyklader idet under flera år, mjukt ,lättstickat. En annan sak som är jättebra är att det tål maskintvätt och är lika fint efter. en del plagg har använts av tre babys i rad. kommer att köpa det många gånger mer!

Evelina

Gudomligt mjukt och med härliga färger. När yngre syrran väntade barn så började jag sticka en filt i detta garn och jisses så mjuk filten blev! Kan dela sig lite men det är inget större problem och slutresultatet är alltid värt det.

Annica

Färdiga plagg blir lite lite stickiga, osäker på om jag skulle rekommendera det till barnplagg. Min dotter (6 år) vill inte ha detta mot huden. Ett härligt garn att arbeta med som jag som vuxen inte uppfattar som sticksigt mot huden.

Louise Hardenberg

Virkar plädar i mormorsrutor av detta helt underbara garn där färgerna går ton i ton så det blir harmoniska kompositioner. Barnbarn nr 3 är rosa-lila och har just färdigställt hennes pläd med plommonfärgad kant på alla rutor.

Åsa Lundman

Här kommer en recension från mig av mitt favorit garn ”Baby merino” som jag använder främst till barnkläder. Det är mjukt, varmt, tåligt, hållbart och lättstickat. Vill verkligen rekommendera detta garn 😀.

Kristina

Mjukt och härligt garn att sticka babyplagg i. Stickar just nu en babyromper av garnet och det blir jämnt resultat och garnet följer med fint. Stort plus för er professionella och snabba service!

Ros-Marie

Älskar detta garn! Mjukt och härliga färger. Går bra att både sticka och virka med. Stickat en babyfilt och virkat koftor,mössor och babysockor. Stort plus i kanten för den snabba leveransen.

Populärt i denna kategorin

SPARA 28%

Baby Merino - Drops

100% Ull

29 kr  40 kr

Big Merino - Drops

100% Ull

40 kr

Polaris - Drops

100% Ull

57 kr

Big Delight - Drops

100% Ull

70 kr

Fabel - Drops

75% Ull, 25% Polyamid

26 kr

Safran - Drops

100% Bomull

19 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn