Drops garn

Produkter av hög kvalitet

Varumärket Drops är känt för att tillverka kvalitetsprodukter för stickning och virkning till bra priser. Den höga kvaliteten märks bland annat på produkternas hållbarhet och de fina materialen. Flera av Drops garnprodukter är uperwashbehandlade, vilket gör att de kan tvättas i 40 grader utan att ta skada.

Webbutik med snabba leveranser och bra priser

Om du köper Drops produkter från Hobbii.se får du leveransen senast tre vardagar efter din beställning. Vi vill erbjuda marknadens bästa priser och säljer därför alltid våra produkter till attraktiva priser. Vi vill bara ha nöjda kunder och erbjuder därför full returrätt på våra produkter, om du av någon anledning ångrar köpet. Det är enkelt och bekvämt!

Kontakta Hobbii.se

Vår kundservice är redo att ta emot dina frågor om du vill ha mer information om Drops produkter. Ring på telefonnummer 08-525 03888, mejla till kundservice@hobbii.se eller fyll i vårt kontaktformulär. Om du vill ha hjälp med att beställa Drops produkter, ger våra medarbetare dig gärna råd. 

Detta säger våra kunder om Drops garn

Audrey Kristensson

Helt fantastisk resultat man tror knappt det är möjligt men sedan är den ju 100% ull .Barntröjorna blir något man inte hittar i butikerna och inte ens vilda lekar kan slita sönder så elastiskt blir det bara man inte syr ihop med fel tråd .Jag använde samma garn att sätta ihop och provtvättade direkt och är helt såld!!!

Pernilla johanssom

Har precis lärt mig att sticka och har valt att göra en filt av merinoull. Detta garnet är väldigt bra kvalitet och mjukt. Jag personligen har svårt för garn som sticks. Detta garnet sticks inte. Garnet finns o väldigt fina färger och det finns ett stort utbud.

Yvonne Horn

Fantastiskt mjukt och följsamt ullgarn som passar mycket bra till långkoftor för både höst och vår kommer med kl säkerhet att köpa mer av detta garn när jag är klar med nuvarande långkofta till mig själv nästa blir til barnbarnet

Annica

Antagligen det mjukaste garn jag någonsin stickat med. Detta garn blir inte det minsta stickigt, utan är mjukt och lent. Passar bra för hudnära plagg även för små barn!

Peffris

Mjukt och lent ullgarn, kan det bli bättre? Jag har virkat nätkassar i detta garn och det är otroligt lättarbetat och blir ett jämnt och fint resultat. Supernöjd!

Ulrika Sundvall

Jag älskar verkligen garnet, så mjukt och min dotter tycker att det är otroligt härligt att sticka med. Har ett pannband som jag är överförtjust i!

Mette

Som resten av merinoull garnera från Drops är denna underbar! Har stickat vantar i denna och de är vinterns favoriter! Mjuk och varm!

Emelie Andersson

Jättesmjukt ullgarn, perfekt till strumpor. Trådar lite ibland, men är ingen fara. Rekommenderar detta garnet:)

Helénestickat

Big Merino är perfekt till sockor och halsdukar. Stort plus att det håller formen efter tvätt, i maskin👌🏻

Therese

Mjukt och härligt garn i fina färger! Fantastiskt att virka halsdukar och mössor i. Blir väldigt tungt.

Populärt i denna kategorin

Big Delight - Drops

100% Ull

70 kr

Big Merino - Drops

100% Ull

40 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn