Information

Kategori Cake garn
Tillverkare: Mayflower
Innehåll 50 % bomull och 50 % akryl
Vikt 200 gram
Löplängd ca. 800 meter
Rekommenderade stickor 2½ - 3½mm
Stickfasthet 25m x 34=10cm
Tvättanvisning Fintvätt 30ºC / Torkas plant

Mayflower

Mayflowers 3

50% bomull och 50% akryl

229 kr  Från 229 kr

  • Enkel och säker handel
  • Frakt från 36 kr
  • Fraktfritt över 599 kr
  • Leverans 1-3 vardagar
  • 08-525 03888

Välj färg:

Våra goda vänner från Mayflower har gjort det igen. Denna gång har de tagit fram ett tvättäkta garn-mirakel till oss. Mayflowers 3 består av 50 % bomull och 50 % akryl och är gjort av tunna trådar som inte är spunna. Det lämpar sig därmed till flera olika projekt som sjalar, filtar, mössor och halsdukar.

Mayflowers 3 fås i 13 fantastiska färgkombinationer med långa färgskiftningar i 3 färger, som man lätt kan drömma sig långt bort i. Mayflowers 3 säljs i stora härliga 200 grams nystan och med en löplängd på cirka 800 meter finns det massor med garn att "leka med" :-) 

Hämta ett gratis mönster till Mayflowers 3 här. (virkad sjal)

(Var uppmärksam på att sjalen på bilden inte motsvarar mönstret, utan endast är vägledande för att visa färgförloppet.)

 

Se mönster till garnet här: Mönster (9)

Sissi

Älskar detta garn. Blir mjukt och skönt som sjalar och fint med färgskiftningarna. Man lär sig snabbt att få med sig alla trådar då det inte är tvinnat. Har köpt många nystan och varje gång tänker jag, nu får jag inte köpa mer, och vips så är jag tillbaka och har lagt nya nystan i varukorgen :-)


Marie-Louise Nilsson

Underbart garn. Det är så spännande att se när skiftningarna kommer Gjorde mayflowers virkade sjal. Lade till en uddkant med ett varv fastmaskor, ett varv 5 runt om och ett varv 6 med picot mellan stolparna i mörklila Bomull-ullgarn jag hade över. Blev så vackert.


Pia Emanuelsson

Vilken underbart vackert garn! Inte helt lätt att virka med, men det blir så otroligt vackert när nyanserna växer fram så det är värt att det är lite besvärligare att jobba med. Inte sista gången jag börjar med detta vackra garn! 😍


Eva Nilsson

Ett underbart garn. Mjukt och följsamt. Eftersom det inte är tvinnat kan det dela sig innan man lär sig, men det går fort. Har gjort både sjal o filt i detta o resultatet är FANTASTISKT.


Sandra Ericsson

Mjukt, härligt och lätt garn som räcker långt. Det enda som är negativt är att det trasslar ihop sig om man tar garn från mitten av nystanet. Mitt nystan räckte till en sjal.


Skriv en recension

Information

Kategori Cake garn
Tillverkare: Mayflower
Innehåll 50 % bomull och 50 % akryl
Vikt 200 gram
Löplängd ca. 800 meter
Rekommenderade stickor 2½ - 3½mm
Stickfasthet 25m x 34=10cm
Tvättanvisning Fintvätt 30ºC / Torkas plant

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn