Bumbo

Det danska garnmärket Bumbo lanserades 1993, och har sedan dess haft sin bas i Brønderslev i den nordliga delen av Danmark. Bumbo är kända för sitt kvalitetsgarn till ett bra pris. Garnsorterna sträcker sig över allt från akryl, bomull, mix och till ren ny ull.

Bumbo garnets många goda egenskaper

Bumbo uppdaterar sina färger flera gånger årligen, och de spänner över allt från de klassiska färgerna till de högaktuella modefärgerna. De har också ett brett urval av populära garner med snygga färgskiftningar som t.ex. Joy, Acryl Print och Daylight i 100% akryl samt Moonlight, som förutom akryl också består av 2% polyamid.

Akrylgarn är en syntetisk produkt, som har många goda egenskaper. Först och främst är färg äktheten väldigt hög, vilket gör att risken för att färgen ska färga av sig minskar. Akryl får ofta beröm för att vara slitstarkt och enormt hållbart, även efter maskintvätt. Garnet kan tvättas om och om igen utan att det påverkar färg, form eller hållbarhet. Det är också en allergivänlig produkt och passar därför till allt från kläder till baby, barn och vuxna till filtar och kuddar till soffan.

Prova också Magic Filtgarn, som består av 100% ren ull. Söker du andra effekter, kan du titta på Bumbo Golden, som ger din outfit lite extra glamour med ett skinande gyllene utseende.

Vi önskar dig lycka till med dina kommande projekt i Bumbo garner.

Få inspiration av andra

Vill du se specifika garner som använts till olika projekt eller saknar du ytterligare inspiration till de olika mönstren? På Hobbii.se kan du se bilder av andra kunders resultat. Klicka in på respektive Bumbo garn och välj ”Bildgalleri”. Här kan du också själv ladda upp dina egna färdiga projekt till stor inspiration för både oss och många andra. Tusen tack.

Beställ ditt Bumbo garn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av Bumbo garn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående Bumbo garn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Detta säger våra kunder om Bumbo

Kicki Laine

Underbart garn till små barnhänder och kinder

Carina Kollin

Härligt garn att virka med.

Ulla-Märta Westman

Oftast när jag tycker om ett garn så vill jag sticka/virka många plagg av just det garnet och det hände också med "Moonlight" ett underbart garn i färger som, en väninna sa, "Bedårar". Håller med. Färgnyanserna passar så bra ihop och sporrar att jobba vidare för att se hur nästa färg blir. Har också en önskan och det är att det kommer att komma enfärgat garn av Moonlight, detta i mitt tycke underbara garn.

Marlene Bokvist

Vill säga att detta är helt värdelöst 🙈 MEN det är endast för att jag fick oturen att få ett garn som inte bara skiftade i storlek ganska så omfattande, den avbröt den ljusrosa färgen (nr 01) till den mörka lila färgen vilket blev en skarp övergång och ett misslyckande i min virkning. MEN annars otroligt fint garn! 🤓👌🏼

Elisabeth

Jag blev förtjust i garnet direkt jag såg det. Jag har beställt mer så det kanske blir en fin tröja. Annars hade jag tänkt sticka en poncho. Men om jag hittar ett bra mönster blir det nog en tröja. Garnet är lika fint i verkligheten som på bild. Jag ser verkligen fram emot att börja sticka. Jag är jättenöjd.

Elisabet Lindberg

Jag bara föll för garnet när jag såg annonsen på Facebook.Ett helt underbart glittrande garn,så mjukt och härligt att sticka med.Jag håller på och stickar en tröja,där jag stickar spets nertill och resten i slätstickning.Och när jag är klar blir det att köpa mera i en annan färg,älskar detta garn.

Amber Benediktsson

This yarn is so pretty! I'm a loom knitter, and I've made scarves and hats using Moonlight along with solid acrylic yarn. Funky Enhörning Dröm works perfectly with purple yarn, and Galax gives a beautiful rainbow effect with white yarn. I will definitely be buying more to use for making Christmas gifts!

Camilla

Älskade garnet vid första anblicken. Tyvärr var första nystanet så tråkigt härvat att slutändan på garnet låg inne i nystanet och det blev en enda stor garntott som tog mig många timmar att reda ut då garnet är silkigt och tunt. Men nu stickar jag en bebisfilt som ser så fin ut så här långt.

Katy

Fint garn som är lätt att jobba med. Glittertråden river lite medans man virkar så jag var orolig att den skulle kännas av i sjalen jag virkar, men i det som är färdigt känns den inte. Hittade dock en knut i garnet där två färger knutits ihop vid fel färgskiftning vilket drar ner betyget.

Monica Wiberg

Så fint garn. Åh nu måste jag sätta igång att virka igen - tänkte jag när jag såg inlägget på fb om sjalen som var virkad i detta garn. Har varit dåligt med att handarbeta under många år. Nu måste jag sätta i gång igen😄 såfint garn mådte bara ”bli något” 😄

SPARA 44%

Moonlight - Bumbo

Fine 98% Akryl, 2% Polyamid 

48 kr  85 kr
SPARA 12%

Soft Merino - Bumbo

Medium100% Superwash Merino Ull

43 kr  49 kr
SPARA 9%

Acryl 150g - Bumbo

Light100 % Akryl

50 kr  55 kr

Acryl Print 150g - Bumbo

Light100% Akryl

55 kr

Lux - Bumbo

Light50% Akryl, 50% Nylon

35 kr
SPARA 17%

Bumbo Air - Bumbo

70% Akryl, 22% Polyester, 8% Ull

57 kr  69 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn