Bumbo

Det danska garnmärket Bumbo lanserades 1993, och har sedan dess haft sin bas i Brønderslev i den nordliga delen av Danmark. Bumbo är kända för sitt kvalitetsgarn till ett bra pris. Garnsorterna sträcker sig över allt från akryl, bomull, mix och till ren ny ull.

Bumbo garnets många goda egenskaper

Bumbo uppdaterar sina färger flera gånger årligen, och de spänner över allt från de klassiska färgerna till de högaktuella modefärgerna. De har också ett brett urval av populära garner med snygga färgskiftningar som t.ex. Joy, Acryl Print och Daylight i 100% akryl samt Moonlight, som förutom akryl också består av 2% polyamid.

Akrylgarn är en syntetisk produkt, som har många goda egenskaper. Först och främst är färg äktheten väldigt hög, vilket gör att risken för att färgen ska färga av sig minskar. Akryl får ofta beröm för att vara slitstarkt och enormt hållbart, även efter maskintvätt. Garnet kan tvättas om och om igen utan att det påverkar färg, form eller hållbarhet. Det är också en allergivänlig produkt och passar därför till allt från kläder till baby, barn och vuxna till filtar och kuddar till soffan.

Prova också Magic Filtgarn, som består av 100% ren ull. Söker du andra effekter, kan du titta på Bumbo Golden, som ger din outfit lite extra glamour med ett skinande gyllene utseende.

Vi önskar dig lycka till med dina kommande projekt i Bumbo garner.

Få inspiration av andra

Vill du se specifika garner som använts till olika projekt eller saknar du ytterligare inspiration till de olika mönstren? På Hobbii.se kan du se bilder av andra kunders resultat. Klicka in på respektive Bumbo garn och välj ”Bildgalleri”. Här kan du också själv ladda upp dina egna färdiga projekt till stor inspiration för både oss och många andra. Tusen tack.

Beställ ditt Bumbo garn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av Bumbo garn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående Bumbo garn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Detta säger våra kunder om Bumbo

Kicki Laine

Underbart garn till små barnhänder och kinder

Carina Kollin

Härligt garn att virka med.

Sara

Bra att det finns reflextråd så att man fortfarande kan välja vilket sorts garn man vill använda till arbetet. Dessutom kan man sy fast det på redan stickade/virkade mössor mm utan att behöva göra en helt ny för att få reflexeffekten. Det skulle säkert gå att göra olika mönster av den också för att få lite variation, mer än när den är ihoptvinnat i garnet från början.

Gittan Andersson

Så bra. Stickade mössor till vuxna och barn med grovt garn med inskickad reflextråd. Lyser fantastiskt bra. Barnbarnen skall få reflexränder på sina vantar. Tunnare vantar bör stickas med tunnare reflextråd för att inte bli klumpiga. Jättenöjd. 💖

Mariann Nyqvist

Helt fantastiskt att det finns en reflextråd som man kan sticka,virka in i vilket garn man än väljer. Fungerade jättebra ihop med garnet Moonlight.

Louise

Fantastisk grej! Har virkat in det i mina mössor och vantar, i halsduken, gjort småfigurer att hänga på väskor m.m. Kan användas till mycket!

Åsa Lindevall

Bra tråd att använda när man vill ha lite reflex i arbetet oavsett grovlek på garn. Har gjort ränder i ev halsduk som blev väldigt bra

Amanda

Vart förvånad över hur bra tråden funkade. Jag tyckte även att den var lättanvänd trots att den inte är "rund"

Leena Larsson

Virkade blommor av reflextråden som jag sydde fast på mina mössor och halsdukar, så nu syns jag i mörkret.

Helene Lindberg

Har ännu inte hunnit använda tråden ännu men den reflexar riktigt bra i alla fall i motljus.

SPARA 16%

Moonlight - Bumbo

Fine 98% Akryl, 2% Polyamid 

71 kr  85 kr

Soft Merino - Bumbo

Medium100% Superwash Merino Ull

49 kr

Lux - Bumbo

Light50% Akryl, 50% Nylon

35 kr

Acryl Print 150g - Bumbo

Light100% Akryl

55 kr

Acryl 150g - Bumbo

Light100 % Akryl

55 kr Slutsåld

Bumbo Air - Bumbo

70% Akryl, 22% Polyester, 8% Ull

69 kr Slutsåld

Reflekstråd - Bumbo

69 kr Slutsåld
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn