Bumbo

Det danska garnmärket Bumbo lanserades 1993, och har sedan dess haft sin bas i Brønderslev i den nordliga delen av Danmark. Bumbo är kända för sitt kvalitetsgarn till ett bra pris. Garnsorterna sträcker sig över allt från akryl, bomull, mix och till ren ny ull.

Bumbo garnets många goda egenskaper

Bumbo uppdaterar sina färger flera gånger årligen, och de spänner över allt från de klassiska färgerna till de högaktuella modefärgerna. De har också ett brett urval av populära garner med snygga färgskiftningar som t.ex. Joy, Acryl Print och Daylight i 100% akryl samt Moonlight, som förutom akryl också består av 2% polyamid.

Akrylgarn är en syntetisk produkt, som har många goda egenskaper. Först och främst är färg äktheten väldigt hög, vilket gör att risken för att färgen ska färga av sig minskar. Akryl får ofta beröm för att vara slitstarkt och enormt hållbart, även efter maskintvätt. Garnet kan tvättas om och om igen utan att det påverkar färg, form eller hållbarhet. Det är också en allergivänlig produkt och passar därför till allt från kläder till baby, barn och vuxna till filtar och kuddar till soffan.

Prova också Magic Filtgarn, som består av 100% ren ull. Söker du andra effekter, kan du titta på Bumbo Golden, som ger din outfit lite extra glamour med ett skinande gyllene utseende.

Vi önskar dig lycka till med dina kommande projekt i Bumbo garner.

Få inspiration av andra

Vill du se specifika garner som använts till olika projekt eller saknar du ytterligare inspiration till de olika mönstren? På Hobbii.se kan du se bilder av andra kunders resultat. Klicka in på respektive Bumbo garn och välj ”Bildgalleri”. Här kan du också själv ladda upp dina egna färdiga projekt till stor inspiration för både oss och många andra. Tusen tack.

Beställ ditt Bumbo garn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av Bumbo garn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående Bumbo garn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Detta säger våra kunder om Bumbo

My LF

Helt otroligt snyggt garn!! Det trasslar lite när man froggar men det kommer det undan med för det är verkligen sååå snyggt! Mjukt och skönt.

Karin Forslin

Varning för beroendeframkallande garn i underbara, lite dova färger. Blir fina tehuvor, mössor, tofflor etc som jag tovar i tvättmaskinen.

Kicki Laine

Underbart garn till små barnhänder och kinder

Carina Kollin

Härligt garn att virka med.

Kerstin Sjögren

Läckraste svarta garnet de senaste åren! Rekommenderas! Meleringen är snyggt diskret. Har köpt det flera gånger. Tur att jag köpte i tid! Synd att det ska upphöra. På min garnhylla ligger en påse svart och en påse lila. Ska bli fina tröjor när jag känner för att sticka något med det lilla extra. Just nu gillar jag att sticka fina vardagsplagg.

Åse

Väldigt fina garner gillar mönstret i färgerna, blir inte för dominant men levande. Dock kan jag tyvärr säga att när man är överkänslig som jag mot klåda över väg ett easy care garn som inte kliar. Min man blev jätte nöjd med sin mössa men jag använder nog inte mitt garn till mig utan kommer sticka tröja till honom :)

Haneleh

Mjukt och skönt att arbeta med. Ger jämn yta och garnet lystrar trots dova färger. Stickar nu på en cardigan i grå, grön och syren och arbetet går snabbt framåt. Blir absolut fler beställningar av detta garn!

Gunvor Andersson

Underbart garn att sticka i . Mjukt och skönt. Gillar färgerna Jeans och grön de är så fina. Den röda är inte så dum den heller . Ska beställa fler i de färgerna.

Anne Karlsson Bruce

Lättarbetat och arbetet växer lätt i handen. Härligt garn att sticka av framför tv, som jag ofta gör.

Jenny

Underbart mjukt garn! Blev en svart mössa och en grå fluffig sjalkrage. Vill ha fler färger.

Moonlight - Bumbo

Fine 98% Akryl, 2% Polyamid 

69 kr
SPARA 14%

Bumbo Golden - Bumbo

Bulky70 % Polyamid, 21% Akryl, 9% Ull

42 kr  49 kr
SPARA 13%

Acryl 150g - Bumbo

Light100 % Akryl

48 kr  55 kr

Lux - Bumbo

Light50% Akryl, 50% Nylon

35 kr
SPARA 11%

Acryl Print 150g - Bumbo

Light100% Akryl

49 kr  55 kr

Soft Merino - Bumbo

Medium100% Superwash Merino Ull

49 kr
SPARA 13%

Jeans - Bumbo

Medium80% Premium akryl , 20% ull

28 kr  32 kr
SPARA 36%

Cot'n Shine - Bumbo

Light 97% bomull, 3% polyester 

21 kr  33 kr

Bumbo Air - Bumbo

70% Akryl, 22% Polyester, 8% Ull

69 kr

Joy - Bumbo

Fine100% Akryl

24 kr

Magic Filtgarn - Bumbo

Medium100% Ren Ull

69 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn