Information

Kategori Akrylgarn
Tillverkare: Viking of Norway
Innehåll 60% ull 20% nylon 20% akryl
Vikt 50g
Löplängd ca. 100 meter
Rekommenderade stickor 3-3,5 mm
Stickfasthet 10 cm = 23m
Garngrupp Fine
Tvättanvisning Fintvätt eller ulltvätt 30ºC
Hashtag #hobbiisportsraggstockingyarn

Viking of Norway

Sportsragg Raggsocksgarn

Fine60% ull 20% nylon 20% akryl

28 kr  Från 28 kr

Välj färg:

OBS! Denna produkten utgår och lagret ska tömmas. Slå till innan det är för sent!

Sportsragg Raggsocksgarn från Viking Garn är ett av de bäst säljande raggsocksgarnen i Norge – och av en bra anledning. Garnet är mjukt, slitstarkt och otroligt behagligt att arbeta med - och ger dig varma och mjuka hemstickade raggsockar som alla kommer älska. Det finns 46 fantastiska färger att välja mellan, så det finns något för alla.

Utöver raggsockar och strumpor är Sportsragg också ytterst lämpligt till filtar, vantar, tröjor, mössor och tillbehör. 

Du får alltså ett allsidigt garn som kan användas till de mesta och så till ett bra pris där alla kan vara med. Och så håller garnet bra form och tvätt.

 

Malinee

Jag har precis börjat sticka/virka och det här är det första garn jag köpt själv! Önskar att jag köpt detta tidigare, istället för att be grannen om garnrester! Det garn jag övat på dom senaste veckorna gjorde att det jag stickade/virkade stumt och stickigt och jag fick dessutom ständigt dra i tråden/arbetet för att inte få hängande maskor överallt och stickan/virknålen gick hela tiden igenom trådarna istället för att fånga upp hela tråden! Sportsragg däremot, är helt underbart att arbeta med på alla punkter jag nyss nämnde! Var beredd att ge upp både stickning och virkning eftersom allt krångel gjorde att mina reumatiska besvär blossade upp i händer, axlar, nacke och rygg, men efter att ha arbetat med Sportsragg i bara några dagar, så har nästan alla mina reumatiska besvär återgått till det normala! Ska definitivt köpa fler nystan av Sportsragg och rekommenderar det verkligen!


Raija Johansson

Jag har stickat i flera år.Det har blivit en hel del plagg.Köper alla mina garn från Hobbi.Snabb leverans.Sen är det ju så roligt att sticka med dessa garn som ändrar färg medans man stickar.Har köpt olika färger sockorna blir ju så fina.Inte en socka är den andra lik.Jag är den som stickar i vårt släkt.Alla hör av sej när strumporna tar slut.Och vi är ett stort släkt.Finns inte någon i den som inte har något som jag har stickat åt dom.Dessa stickar jag med strumpgarn.Sen fuga som jag har stickat massvis med också.Kan även varm tala om deras Moonlight garn.Stickat kjolar till mina barnbarn o en tröja till mej själv.Den är så underbart mjuk o härlig att sticka med.


Anneli Johansson

Jättebra garn lätt att sticka av har stickat och virkat i 40 år tänker fortsätta men har nyss börjat skicka efter från hobbii men va mycket att välja i mellan det är ett måste att fortsätta här men får vänta tills det kommer mer pengar Tack för en bra butik och bra personal


Agnes

Ett härligt och för mig ett nytt garn att prova att virka med., det blev en lyckad bekanskap!
Jag fick två nystan i en "Lyckopåse" och var tvungen att beställa några nystan till nästan genast.
Det ska bli en virkad halsduk av färg 571.


Ulla Bodström

För mig är viking sportsragg bäst att sticka i. Tröja vantar sockor filtar får det bli. Väntar bara på nästa paket när avin kommer far jag som en raket. Är så rädd att garnet skall ta slut så jag beställer mera utan priut.


Skriv en recension

Information

Kategori Akrylgarn
Tillverkare: Viking of Norway
Innehåll 60% ull 20% nylon 20% akryl
Vikt 50g
Löplängd ca. 100 meter
Rekommenderade stickor 3-3,5 mm
Stickfasthet 10 cm = 23m
Garngrupp Fine
Tvättanvisning Fintvätt eller ulltvätt 30ºC
Hashtag #hobbiisportsraggstockingyarn

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn