Fyllnadsvadd 300g

Allergivänlig och luktfri fyllnadsvadd som kan användas som stoppning i en mängd olika saker t.ex. kuddar, dockor, små figurer och nallar. Vadden tål tvätt vid 40° och kan torktumlas vid 60°

Material: 100% polyester
Vikt: Ca. 300g

Se mönster till garnet här: Mönster (206)

Virginie

This is going to last very long! 300g doesn't seem like a lot but it will last me a very long time! The quality is great and the fact that its hypoallergenic is the cherry on top of the cake! Highly recommend!


Zandra

Ett mjukt, drygt, allergivänligt (skönt att veta när man ger bort till små barn) och härligt fyllnadsvadd till överkomligt pris som jag använt i flera gosedjur/virkade kaktusar. Mycket nöjd!


Erika

Köpte den främst för att den var allergivänlig och har ett bra pris men blev imponerad över hur länge den räcker! Använder den till alla bebissaker som virkas :)


Sandra

Superbra vadd som formar sig helt perfekt! Köpte för att den var allergifri och bra till exampelvis bebissaker, kommer aldrig mer att köpa något annat :)


Emma

Har ingen annan stoppning att jämföra med, men den här är jättebra! Bra fluffighet och lätt att dra isär men det flyger inte iväg småbitar.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn