Topbar
Spara upp till 60% • Fynda! Klicka här >>

Fyllnadsvadd 300g

Spara 90 kr 90 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Allergivänlig och luktfri fyllnadsvadd som kan användas som stoppning i en mängd olika saker t.ex. kuddar, dockor, små figurer och nallar. Vadden tål tvätt vid 40° och kan torktumlas vid 60°

Material: 100% polyester
Vikt: Ca. 300g

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (7)

Sandra

Jag har ingen annan stoppning att jämföra med men tycker ändå denna är suverän. Fin kvalitet och älskar att den är allergivänlig. Jag själv har både astma och många olika allergier och jag reagerar inte det minsta på denna stoppningen. Det känns underbart. Värt varenda krona!


Virginie

This is going to last very long! 300g doesn't seem like a lot but it will last me a very long time! The quality is great and the fact that its hypoallergenic is the cherry on top of the cake! Highly recommend!


Zandra

Ett mjukt, drygt, allergivänligt (skönt att veta när man ger bort till små barn) och härligt fyllnadsvadd till överkomligt pris som jag använt i flera gosedjur/virkade kaktusar. Mycket nöjd!


Erika

Köpte den främst för att den var allergivänlig och har ett bra pris men blev imponerad över hur länge den räcker! Använder den till alla bebissaker som virkas :)


Johanna

Köpte denna produkt för att den var bra till gosedjur och allergivänlig. Är väldigt nöjd med den. Den formar sig bra när man gör gosedjur och fyller dem.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn