Hobbii

Statement Tygkassar - Yarn is My Therapy

Du sparar 95 kr

140 kr  Från 45 kr

Har du tillräckligt med projektväskor där hemma? Ja, egentligen? Kanske?

Här på kontoret är vi rätt övertygade om att man ALDRIG kan få för många projektväskor – om inte man är en stickare/virkare som alltid gör klart sitt projekt innan man börjar på ett nytt, så klart.

Och nu har chefen precis beställt in dessa snygga tygkassar gjorda av bomull/bomullscanvas, som är perfekta till dina mellanstora och större projekt. Det finns plats för allt från en större sjal till en tröja.

Självklart kan också dessa trevliga tygkassar användas till shopping eller som vardagsväska, för de är kraftiga och håller till lite av varje.

Kassen har en liten innerficka, som består av tre små fickor, som du kan fylla med några korta utbytbara rundstickor och wires, samt en ficka som stängs med blixtlås. Innerfickan med blixtlås mäter totalt ca 19 x 18 cm.

Du kan få kassen med tre olika statements på. Bara välj det som du känner passar bäst till dig, eller till den som ska få kassen i present. Eller ta en av varje - för man KAN ju som sagt inte ha för många projektväskor!

PS! Vi kan varmt rekommendera dig att först stryka påsen (gärna på insidan ut). Så blir den helt skrynkelfri och härligt mjuk!

Höjd (inkl. hank): ca 71 cm
Höjd (exkl. hank): ca 45 cm
Bredd: ca 43 cm

Carolina Björkman

rymlig och bra tygkasse med härlig text


Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn