Copenhagen Fibers

Fiber Bowl

Du sparar 190 kr

579 kr  Från 389 kr

Gläd dig åt att få denna sofistikerade garnskål i händerna. Garnskålen tillför en nypa nordisk design till varje handarbetshörna. Den är inte bara snygg, skålen är också väldigt funktionell. Med sin minimalistiska utformning och sin höga vikt (knappt 1200 gr) ser skålen till att både dina garnnystan och skålen stannar på sin plats. Vi har lagt stor vikt på att varje skål har sin egen individuella finish, d.v.s. varje skål är helt personlig med sitt helt egna uttryck.

Placera garnnystanet i skålen, dra tråden genom det, för tråden, gjorda hålet, lägg på locket och dra försiktigt i tråden när du ska ha mer garn.

Material: Genomfärgad keramik
Mått: ca 17 x 17 x 18 (höjd) cm


Om vår keramikserie 
Vår keramikserie är tillverkad av ett familjeföretag i en liten bergsby i Xiamen provinsen. Keramiken är handgjord, vilket ger föremålen extra mycket charm. Små variationer på ytan och i formen är en naturlig och charmig del av produkten. Varje föremål har fått sitt helt egna uttryck. Varje sak är helt unik – det finns inte två likadana. 

Klara linjer, stilrenhet, tidlös nordisk design - det är nyckelorden för serien.

Serien består av en rad smarta mindre och större krukor och vaser till förvaring av dina redskap, allt från större stickor till helt små maskmarkörer kan hitta sin plats i de olika förvaringskärlen.

Keramiken är exklusivt rå och genomfärgad. Utsidan har en snygg matt finish, vilket ger de olika krukorna och vaserna ett diskret och mycket elegant utseende. Insidan är däremot glaserad i en nedtonad genomskinlig finish, som får den att lysa.

Ge din handarbetshörna en helt egen personlighet, med en tuschs av nordisk design, med vår stilrena keramikserie.

Det finns ingen recension om denna produkt.                    

Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn