SPARA 48%

Information

Kategori Frk. Olsens Höstrensning
Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% Ull
Vikt 100g
Löplängd ca. 400 meter
Rekommenderade stickor 3 - 3½ mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 30m x 42v
Garngrupp Super Fine
Tvättanvisning Handtvätt
Hashtag #hobbiidreamcolour

Hobbii

Dream Colour

Super Fine100% Ull

Du sparar 57 kr

119 kr  Från 62 kr

Välj färg:

Dream Colour består av 100% ny ull, i stora, härliga nystan à 100g med en lång löplängd. Garnet har långa, vackra färgskift och fås i en unik färgskala.  Dream Colour kan förvandla de enklaste arbeten till unika kreationer.

Dream Colour fås i en rad olika färgkombinationer med långsamma skiftningar där färgerna blandas till överraskande vackra nyanser. Det mest spännande med detta garn är att man aldrig vet exakt hur det slutliga resultatet kommer att se ut. Varje nystan har nämligen sin helt egna unika färgsammansättning. Det hinner aldrig bli tråkigt att sticka eller virka med Dream Colour, för det dyker upp en mängd av nyanser och färgspel under tiden man handarbetar :-)

OBS: Garnet kan vid ett fåtal tillfällen avge lite lukt från färgämnet. Det är helt ofarligt och kommer bara för att det är helt nyproducerat. Det försvinner helt vid tvätt eller luftning.

Använd Dream Colour till härliga sjalar och halsdukar, mössor, överdelar som t.ex. en poncho - eller sticka en följetråd från exempelvis Kidsilk tillsammans med det, för en extra gosig och varm sak.

Vänligen observera att Dream Colour säljs som enskilda nystan, och inte tre åt gången som visat på bilden. Bilderna illustrerar blott att nystanen kan variera i utseende pga. de långa färgskiftningarna. 

Se mönster till garnet här: Mönster (9)

Gunilla Bergelin

Dream colour är ett 100 % ullgarn från Mayflower med löpande mjuka färgskiftningar. Jag har stickat en hel del i Dream colour och älskar detta mjuka vackra garn. Jag är ganska känslig för ’stickiga’ garner, och upplever ibland att rena ullgarner blir just stickiga. Dream colour känns dock mjukt och inte alls stickigt! Det är ganska tunt och passar därför till tröjor och andra plagg som man vill bära till vardags inomhus. Mest uppskattar jag dock de underbara färgerna och mjuka färgskiftningarna - blir vackert i plaggen och kul att skapa med! Priset, ordinarie 85 kr o nu 59 kr för 100g, är fullt rimligt för detta högkvalitativa garn!


Elvira Karlsson

Jag bara älskar det här garnet, super mjuk och lätt att sticka med. Så otroligt fina färger. Håller just nu på att sticka en sjal i vår, det är så roligt att sticka och jag vill bara fortsätta för att få se alla härliga färger son bildas i sjalen. Har även beställt i nystan i midnatt och längtar tills jag får börja på nästa projekt med detta fina garn.


Ulla-Britt Tyrén

Full pott! Nu har jag beställt garn till en tredje sjal! Underbara färger, behagligt att sticka med och fantastiskt resultat. Har stickat en i färgen Vinter, en i färgen Vår och ska sticka en i färgen Skogsbär! Undrar just om jag stannar vid detta, så läckert att sticka med.


Ingrid Appeltofft

Allergisk mot ull, men detta tål jag, dessutom är det mjukt och skönt och kliar inte alls, vilket många ullgarner gör... vackra färgskiftingar... Helt underbart att virka med, säkert lika underbart att sticka i 😉

Verkligen ett ullgarn jag rekommenderar..


Charlotte Ankartjärn

Ett helt underbart garn!!
Virkar en halsduk i linnemönster till sambon i färg 03. Det bli jättefina färgskiftningar och halsduken blir inte alls stickig trots ull.
Jag kommer absolut köpa det här garnet många gånger till och göra mycket mysiga saker med :)


Skriv en recension

Information

Kategori Frk. Olsens Höstrensning
Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% Ull
Vikt 100g
Löplängd ca. 400 meter
Rekommenderade stickor 3 - 3½ mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 30m x 42v
Garngrupp Super Fine
Tvättanvisning Handtvätt
Hashtag #hobbiidreamcolour

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn