Copenhagen Fibers

Bonbonjär

Du sparar 116 kr

219 kr  Från 103 kr

Fibers Bonbonjären är en fin liten skål med tillhörande lock och en perfekt rundad form. Du kan tryggt förvara dina minsta saker, såsom t.ex. maskmarkörer och knappar, i bonbonjären och samtidigt njuta av det vackra utseendet när den dekorativt står på soffbordet eller i din stickhörna. Du kommer inte att kunna låta bli den – det är en riktig (handarbets-) godisskål och den är omöjlig att motstå.

Material: Genomfärgad keramik
Mått: 7 x 7 x 6 (höjd) cm


Om vår keramikserie 
Keramik-serien är designad i Danmark och producerad av ett familjeföretag i en liten bergsby i Xiamen-provinsen.  Keramiken är handgjord, vilket ger föremålen extra mycket charm. Små variationer på ytan och i formen är en naturlig och charmig del av produkten. Varje föremål har fått sitt helt egna uttryck. Varje sak är helt unik – det finns inte två likadana. 

Klara linjer, stilrenhet, tidlös nordisk design - det är nyckelorden för serien.

Serien består av en rad smarta mindre och större krukor och vaser till förvaring av dina redskap, allt från större stickor till helt små maskmarkörer kan hitta sin plats i de olika förvaringskärlen.

Keramiken är exklusivt rå och genomfärgad. Utsidan har en snygg matt finish, vilket ger de olika krukorna och vaserna ett diskret och mycket elegant utseende. Insidan är däremot glaserad i en nedtonad genomskinlig finish, som får den att lysa.

Ge din handarbetshörna en helt egen personlighet, med en tuschs av nordisk design, med vår stilrena keramikserie.

Det finns ingen recension om denna produkt.                    

Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn