FRI FRAKT! 🚚 Spara upp till 60% • Fynda! Köp här >>

Mayflower

Easy Care

Super Fine 100% Merinoull Superwash

Spara 13% Gratis frakt
Spara 9 kr 60 kr 69 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 0 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Tillverkare::
  Mayflower
 • Innehåll:
  100% Ull
 • Vikt:
  50 g
 • Löplängd:
  185 m
 • Garngrupp:
  Super Fine
 • Rekommenderade stickor:
  3 - 3,5 mm
 • Stickfasthet:
  28m x 40=10cm
 • Tvättanvisning:
  Fintvätt eller ulltvätt 40ºC  / Torktumlas vid låg temperatur
 • Hashtag:
  #hobbiieasycare

Easy Care är ett klassiskt ullgarn i 100% merinoull från den danska garnproducent Mayflower. Garnet är otroligt mjukt och då det är av merinoull, kliar det inte heller och det är behagligt att sticka med. Easy Care fås i en imponerande färgskala med en massa vackra färger, allt från de mer dämpade färgerna till neonfärger - så det finns alldeles säkert också en färg som passar till ditt projekt.

Ullen känns väldigt behaglig mot huden, vilket gör att den passar perfekt till dagligt bruk. Den fungerar framför allt bra till baby- och barnkläder, eftersom den tål ulltvätt i maskin vid upp till 40°C samt kan torktumlas vid låg temperatur. 

Ullen är importerat från Sydamerika och spunnet i Italien - och är självklart garanterat mulesing-fri. 

Alla garner från Easy Care kollektionen är superwashbehandlade. 

Garnet är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierat (nr. 1976-294). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (11)

Annica

Härligt garn att sticka med. Köpte på prov då vi har allergier och astma i familjen och lätt reagerar på djurfibrer och det funkade bra, så det blev ett par Evenstar vantar och nästa projekt i samma garn, men annan färgskala. är redan påbörjat. Färdig stickning blev (som alltid) än bättre med blockning, mönstret blommade ut och garnet blev ännu mjukare. De färdiga vantarna är härligt varma och sköna.


Kristina Westberg

Fantastiskt fint garn som flyter lätt genom fingrarna och är skönt att hantera. Jag virkar filtar med mormorsrutor och alla som får dem uppskattar filtarna mycket då de blir lätta för att vara av ull och härligt varma. Garnet är drygt och finns till toppenpris i många färger som verkligen är vad de lovar i färgen. Dessutom går det utmärkt att tvätta filtarna i tvättmaskinen på ullprogram.


Rosalie Klomp

Stickat en tröja till mitt barnbarn förra hösten. Gosikt, varmt och härligt är ord han beskriver sin tröja med. Han har haft den på sig minst 250 dagar av det förgångne år. Nu stickar jag i Easy Care classic, samma gosiga kvalitet! Få se vad barnbarnet säger om denna tröja....


Charlotte Ankartjärn

Ett underbart garn att virka med. Har gjort en stor sjal som blir varm och mysig att ha på i höst och vinter. Garnet upplever inte jag som stickigt men till barn kan det vara bra ifall det inte är i direkt hudkontakt.
Mysiga färger som stämmer överens med bilderna.


Lotta Hansson

Härligt mjukt garn att arbeta med. Stickat tröja med spetsmönster som blev fantastiskt bra. Synd att man inte kan lägga till bild men har hashtaggat den #MayflowerEasyCareClassic på sociala medier.
Vet dock inte hur den står sig vid tvätt ännu.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn