FRI FRAKT!     ⏳ Rean slutar kl. 22.59 ⏳     Spara upp till 62%

Hobbii

Dream Color

Super Fine 100% Ull

Spara 50% Gratis frakt
Spara 100 kr 99 kr 199 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 0 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Innehåll:
  100% Ull
 • Vikt:
  100 g
 • Löplängd:
  400 m
 • Garngrupp:
  Super Fine
 • Rekommenderade stickor:
  3 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 30 m x 42 v
 • Rekommenderad virknål:
  4 mm
 • Virkfasthet:
  10 x 10 cm = 23 m x 30 v
 • Tvättanvisning:
  Handtvätt
 • Hashtag:
  #hobbiidreamcolor

Dream Color består av 100% ull, i stora, härliga nystan à 100g med en lång löplängd. Garnet har långa, vackra färgskift och fås i en unik färgskala.  Dream Color kan förvandla de enklaste arbeten till unika kreationer.

Dream Color fås i en rad olika färgkombinationer med långsamma skiftningar där färgerna blandas till överraskande vackra nyanser. Det mest spännande med detta garn är att man aldrig vet exakt hur det slutliga resultatet kommer att se ut. Varje nystan har nämligen sin helt egna unika färgsammansättning. Det hinner aldrig bli tråkigt att sticka eller virka med Dream Color, för det dyker upp en mängd av nyanser och färgspel under tiden man handarbetar :-)

OBS: Garnet kan vid ett fåtal tillfällen avge lite lukt från färgämnet. Det är helt ofarligt och kommer bara för att det är helt nyproducerat. Det försvinner helt vid tvätt eller luftning.

Använd Dream Color till härliga sjalar och halsdukar, mössor, överdelar som t.ex. en poncho - eller sticka en följetråd från exempelvis Kidsilk tillsammans med det, för en extra gosig och varm sak.

Vänligen observera att Dream Color säljs som enskilda nystan, och inte tre åt gången som visat på bilden. Bilderna illustrerar blott att nystanen kan variera i utseende pga. de långa färgskiftningarna. 

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (9)

Gunilla Bergelin

Dream colour är ett 100 % ullgarn från Mayflower med löpande mjuka färgskiftningar. Jag har stickat en hel del i Dream colour och älskar detta mjuka vackra garn. Jag är ganska känslig för ’stickiga’ garner, och upplever ibland att rena ullgarner blir just stickiga. Dream colour känns dock mjukt och inte alls stickigt! Det är ganska tunt och passar därför till tröjor och andra plagg som man vill bära till vardags inomhus. Mest uppskattar jag dock de underbara färgerna och mjuka färgskiftningarna - blir vackert i plaggen och kul att skapa med! Priset, ordinarie 85 kr o nu 59 kr för 100g, är fullt rimligt för detta högkvalitativa garn!


Hanne Lauridsen

Et fantastisk lækkert garn kan bare ikke få nok af dette lækre garn
Har strikket flere trøjer også str. Xxl og garnet rækker meget langt, det skal dog skrives at jeg oplever garnet glat som silke og man skal ikke tabe masker 😁 jeg har skabt mig et lille lager da venner der ser min mands sweater også gerne vil have en på bestilling hvilket jeg gør gerne og gratis.
Til dem der skulle være i tvivl om garnet må jeg sige prøv det du bliver ikke skuffet


Sophie

Rekommenderas varmt! Är känslig för garn som sticks men upplever inte alls att detta garn är stickigt. Använde fyra nystan till en stooor halsduk. Ett av nystanen var av på flera ställen så det blev några extra knutar men lyckligtvis inget som märktes när halsduken var kvar. De andra tre nystanen var det inga konstigheter med. Tacksamt och rogivande att virka med de fina färgskiftningarna, var svårt att sluta när man väl kom igång.


Maria

Jag blev verkligen glatt överraskad av detta garn. Det är så mjukt och härligt att virka i. Jag älskar ull, men är väldigt känslig i huden och tyckerxatt de flesta ullgarner kliar li någon mån. Dream Color kliar ett enda dugg. Jag älskar färgerna och de mjuka färgväxlingarna i garnet och njuter av att se resultatet av mitt arbete växa fram. Funderar på om inte mitt nästa projekt ska bli en klänning i det här garnet.


Elvira Karlsson

Jag bara älskar det här garnet, super mjuk och lätt att sticka med. Så otroligt fina färger. Håller just nu på att sticka en sjal i vår, det är så roligt att sticka och jag vill bara fortsätta för att få se alla härliga färger son bildas i sjalen. Har även beställt i nystan i midnatt och längtar tills jag får börja på nästa projekt med detta fina garn.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn