Hobbii

Digital Varvräknare

Med denna smarta digitala varvräknare får du möjlighet för att räkna varv – utan att lägga stickorna eller virknålarna ifrån dig. Ett oumbärligt verktyg för dig som älskar att sticka eller virka. Visar upp till 5 siffror.
Sätts fast på fingret, ett tryck på stora knappen för varje varv. Behåller minnet, vilket varv du är på.

När varvräknare stängs av så minns den, den sista inslagna siffran.

Kommer i 10 snygga blandade färger.

Varvräknaren kommer också som en LED-utgåva med ljus i skärmen. Se den här.

Ulrika

Det var bra att kunna anpassa storlek, den var inte vägen för stickningen, den var enkel att lära sig att använda eftersom det är bara några knappar, den är effektiv och inte det minsta trög, utan siffrorna kom upp direkt. Den är inte klumpig, utan det är bara att sticka som vanligt. Den trillar inte av, utan sitter bra på fingret och gör så man lättare håller koll på antalet varv man stickat.


Marja-Lena

Tackar för en perfekt lite varvräknare! Jag har sett flera runt om och länge tänk beställa. Jag måste dock medge att denna slår även det "bästa" märket på marknaden! Den är så behändig att ha att göra med och oerhört praktisk eftersom man spänner den runt ett finger... den är inte bara praktisk den är snygg också! Helt klart värd att beställa!!


Margareta Westerbotn

Vilken överraskning en rosa varvräknare kom med i min beställning, som en liten söt karamell :-)
Jag är så glad för denna lilla manick då denna mackapär gör att jag slipper papper och penna då jag räknar varv. Den är lätt att förstå sej på och sitter bra på fingret. Alla handarbetare borde ha en sådan trevlig sak.


Ani

Älskar den! Fullkomligt älskar den! Så enkel att få på fingret. Möjligheten att ändra storlek gör att den kan placeras på vilket finger som helst. Den rundade baksidan bidrar även till perfekt passform. Den är också mycket lätt så perfekt för mig som har ledsjukdom då vikten av den ej bidrar till extra värk.


Camilla franke

En jätte bra hjälpreda när man ska ha koll på alla varv man virkar
Man blir så glatt överraskad när det ligger en färgglad varv räknare i paketet man har beställt
Sitter jätte bra på fingret och är inte i vägen när man virkar, den är lätt förstålig och inte krånglig alls att använda


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn