SPARA 53% 21 kr Populär

Hobbii

Digital Varvräknare

Du sparar 21 kr

40 kr  19 kr

Med denna smarta digitala varvräknare får du möjlighet för att räkna varv – utan att lägga stickorna eller virknålarna ifrån dig. Ett oumbärligt verktyg för dig som älskar att sticka eller virka. Visar upp till 5 siffror.
Sätts fast på fingret, ett tryck på stora knappen för varje varv. Behåller minnet, vilket varv du är på.

Kommer i 10 snygga blandade färger.

Varvräknaren kommer också som en LED-utgåva med ljus i skärmen. Se den här.

Ulrika

Det var bra att kunna anpassa storlek, den var inte vägen för stickningen, den var enkel att lära sig att använda eftersom det är bara några knappar, den är effektiv och inte det minsta trög, utan siffrorna kom upp direkt. Den är inte klumpig, utan det är bara att sticka som vanligt. Den trillar inte av, utan sitter bra på fingret och gör så man lättare håller koll på antalet varv man stickat.


Marja-Lena

Tackar för en perfekt lite varvräknare! Jag har sett flera runt om och länge tänk beställa. Jag måste dock medge att denna slår även det "bästa" märket på marknaden! Den är så behändig att ha att göra med och oerhört praktisk eftersom man spänner den runt ett finger... den är inte bara praktisk den är snygg också! Helt klart värd att beställa!!


June

Blev så glad när jag fick den, har länge funderat om jag skulle köpa en varvräknare💓. Lätt att första sitter inte i vägen, lätt att följa diagram. Ni som inte har en varvräknare köp en, rekommenderar den. Tack hobbii ni är så trevliga.Annika Thalén

Jag är så glad för varvräknare som jag fick när jag beställde garn! Så skönt att slippa papper och penna till varvräkningen. Den är lätt att förstå sej på och sitter bra på fingret. Jag kan verkligen rekommendera den!


Carina Buskas

Nu slipper jag markera i mönster/diagram för att hålla koll på virkade varv, denna lilla är toppenbra och så liten att den inte är i vägen när jag virkar.
+ Är att jag fick den gratis när jag beställde garn <3


Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn