Hobbii

Digital Varvräknare med ljus

Smart digital LED-varvräknare som hjälper dig att hålla koll på hur långt du har kommit eller hur långt du har kvar. Knappen i höger ger dig kortvarigt ljus i skärmen så du kan se siffrorna ordentligt.

LED varvräknaren kan lätt sättas på ditt finger och ger dig möjlighet att räkna utan att du ska lägga ifrån dig arbetet. Ett oumbärligt verktyg för dig som älskar att sticka eller virka.

När du stänger av varvräknaren kommer den ihåg den sista inmatningen.


Mia

Underbar räknare! Bra med led-ljus så man kan se lite tydligare på kvällen. Smidig och enkel att använda- inga konstigheter alls - bara precis det man behöver. Kanske lite svårt att byta batteri dock, men har inte behövt göra det än så inga bekymmer där än i alla fall...


Heidi Persson

När batterierna i min förra tog slut och man inte äger en skruvmejsel i den storlek som krävdes kände man paniken krypa när man är miyt uppe i ett arbete. Denna var min räddning, smart med led och snabn leverans. Supernöjd.


Dasha

Perfekt redskap för de som kan inte sluta sticka/virka på kvällar 🙏hobbi har allt man behöver 😊rekommenderar till alla virk/stickning tokiga


Maria Holm

En toppensmart varvräknare som hjälper till att hålla koll på var du är i handarbetet, bra ljus så du lätt ser siffrorna.


Cathrine Nevland

Smidig liten pjäs som har enkla funktioner!
Älskar att den minns fast den slocknar och spar batteri efter en stund!


Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn