addi

Crasy Trio Long

Från 249 kr.  Från 249 kr.

Välj Längd / Storlek

addi Crasy Trio Long gör det möjligt att sticka även den minsta diameter utan problem. Ska du sticka strumpor, mössor eller babykläder med en liten diameter, kan du nu nöja dig med tre stickor. Stickorna fungerar precis som vanliga strumpstickor, där du fördelar maskorna på två av stickorna och stickar med den tredje stickan. Ändarna på stickorna består av metall och mäter 10,5 cm och är sammanlänkade med en kort, böjlig wire i mitten på ca 5 cm. Totalt mäter varje sticka 26 cm. Den flexibla mittdelen gör att stickorna ligger bra i handen och kan böjas för att inte vara i vägen. Det är ett roligt och lite annorlunda sätt att sticka på.

addi Crasy Trio Long har en vanlig spets i den ena änden och en LACE spets i den andra, som gör det idealiskt att sticka med alla sorters garn. Stickorna kan med fördel också användas som flätsticka/hjälpsticka.

Stickorna är nickelfria, och om du är tveksam till hur du ska använda dem så ligger det en manual i varje påse (OBS: manualen är endast på engelska och tyska, men addi har också lagt till en del lättförståeliga bilder).

Längd: 26 cm
Storlekar: 4,0 - 4,5 - 5,0 - 5,5 - 6,0 - 6,5 - 7,0 - 8,0

Det finns ingen recension om denna produkt.                    

Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn