addi

Crasy Trio

Från 209 kr.  Från 209 kr.

Välj Längd / Storlek

addi Crasy Trio gör det möjligt att sticka även den minsta diameter utan problem. Ska du sticka strumpor, ärmar eller något annat med en liten diameter, kan du nöja dig med tre stickor. Stickorna fungerar precis som vanliga strumpstickor, där du fördelar maskorna på två av stickorna och stickar med den tredje stickan. Ändarna på stickorna består av metall och mäter 8,5 cm, och är sammanlänkade med en kort, böjlig wire i mitten. Totalt mäter varje sticka 21 cm. Den flexibla mittdelen gör att stickorna ligger bra i handen och kan böjas för att inte vara i vägen. Det är ett roligt och lite annorlunda sätt att sticka på.

addi Crasy Trio har en vanlig spets i den ena änden och en LACE spets i den andra, som gör det idealiskt att sticka med alla sorters garn. Stickorna kan med fördel också användas som flätsticka/hjälpsticka.

Stickorna är nickelfria, och om du är tveksam till hur du ska använda dem så ligger det en manual i varje påse (OBS: manualen är endast på engelska och tyska, men addi har också lagt till en del lättförståeliga bilder).

Längd: 21 cm
Storlekar: 2,0 - 2,25 - 2,5 - 2,75 - 3,0 - 3,25 - 3,5 - 4,0 - 4,5 - 5,0 

Carolina

I mitt tycke 100% värt den extra slanten de kostar jämfört med vanliga strumpstickor. Använder dessa när jag mönsterstickar vantar, och kan alltså ha alla framsidans maskor på en sticka och baksidans maskor på andra, och sticka med tredje. Upplever att det är enklare att hålla stickfastheten, alla typer av garn glider fint på dessa. Skulle nog egentligen vilja minska betyget med en halv stjärna, då jag tycker de är svåra att förvara. Lite för "otympliga" och "fjongiga" för att förvara med mina andra strumpstickor i ett pennställ. Men jag får klura ut något annat helt enkelt :D


Helene

Jättebra stickor för mig som stickar "löst". Vanliga strumpstickor halkar så lätt ur, men dessa håller sig på plats eftersom de är böjda och så är det inte så många stickor att hålla reda på.
Använder dem hela tiden till strumpor, vantar och ärmar.


Ritva Nordin

Rolig idé, men lite dyra. Har alltså inte köpt. Undrar hur de känns att sticka med - lite krampaktigt, så som med vanliga 40 cm rundstikor? Smala dimensioner (barnsockor t.ex.) går ju att sticka med vilken längd som helst av 2 rundstickor (och den vanliga strumpstickemetoden). Platt rundstickning: ta 2 st vanliga strump- eller rundstickor (går inte med jumperstickor), och sticka varannan m rät på varvet på framsidans varv, och lyft varannan m avig på bortsidans varv, och få ett platt rör med vikta sidor. Garnet ska hela tiden ligga inuti. Det blir en dubbelstickning som är perfekt till scarves i slätstickning t.ex. Kolla bara att du lyft, inte stickat den aviga m, för då blir det inget rör! Det går att sticka mönster och byta färg också!


Christina

Var lättare att sticka än med strumpstickor. Precis stickat vantar till dottern. Däremot fick jag lite mer kramp i fingrarna än annars. Men det var värt det!


Laura

Jag upplever den son svåra att använda. Tycker strumpstickor är enklare så jag gick tillbaka till dem.
Trodde de skulle vara nästan som rundstickor, men det blev inte alls samma känsla.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn