SPARA 40%

Information

Tillverkare: Cotton Kings
Innehåll 100% Bomull
Vikt 200 gram
Löplängd Ca. 800 meter
Rekommenderade stickor 2,5 - 3,5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 25 m x 34 v
Garngrupp Fine
Tvättanvisning Tvättas vid 30ºC / Får inte torktumlas / Får inte strykas
Hashtag #hobbiitwirls

Cotton Kings

Twirls

100% Bomull

Du sparar 59 kr

149 kr  Från 90 kr

Välj färg: Färg

Twirls är ett nytt härligt "cake-garn" i 100% mjuk bomull. Garnet består av 4 tunna bomullstrådar, som gör det helt perfekt till sjalar, filtar och halsdukar, där de långa vackra färgskiften kommer till sin rätt. 

Cotton Kings Twirls fås i många fantastiska färgkombinationer och finns i stora härliga 200 grams nystan med en löplängd på cirka 800 meter. Några av färgerna är i de populära ton-i-ton färgskiften och byter färg med en tråd åt gången. På så sätt fördelas färgskiften jämnt över nystanets 800 meter med ett supersnyggt resultat, stickat såväl som virkat. De har ett oerhört vackert färgschema där nyanserna skiftar från ljust till mörkt – eller tvärtom allt beroende på om du börjar inifrån eller utifrån på ditt nystan.

Använd det till sjalar och somriga halsdukar där färgbyten och nyanser kommer helt till sin rätt i ett långt handarbete. En fin bolero, en sommarklänning eller -tröja, där du kan få fram den finaste dip dye effekt, kan också bli en succé till både vuxna och barn.

Det går åt ca 1 nystan till en sjal/halsduk.

Tips: Innan du börjar använda Twirls nystanet så dra alla 4 trådar genom en liten pärla, så att trådarna följs åt genom hela arbetet.


Se mönster till garnet här: Mönster (24)

Jenniefer

Cotton Kings har verkligen förtjänat sitt namn, speciellt med det här garnet. Jag verkligen älskar att virka med det, och det blir så fantastiska sjalar! Sen att det inte kostar skjortan och är lätt att använda gör det ännu bättre. Det kommer absolut bli mer av detta. Har köpt blå/lila och blå/grön innan, och den blå/gröna blev så underbar som sjal. Kan inte sluta använda den! Har nu köpt ett par stycken i svart och vitt att göra presenter av, och en rosa/brun att göra sjal av till min mamma.


Eva Åström

Använder det här garnet första gånget och jag har av vana inte använt mig så mycket av bomullsgarn då jag alltid trott att det blir tungt och kompakt. Men jag upptäckte att sjalen jag gör blir lätt, mjuk och färgerna är fina när de långsamt går över från en färg till en annan. Lite pilligt i början med de lösa trådarna men efter ett tag gick det bättre. Rekommenderar verkligen detta garn då man får många meter för pengarna.


Johanna Bleckert

Jag är mycket förtjust i detta prisvärda garn. Eftersom jag är relativt nybörjare när det gäller virkning blev jag först lite orolig att det skulle bli svårt med alla trådar eftersom garnet inte är tvinnat. Men det hade jag inte behövt oroa mig för. Det gick plättlätt att virka med! Önskar dock fler färgkombinationer. Ser fram emot att beställa fler nystan av detta fantastiskt härliga bomullsgarn!


Jessica

Det är första gången jag testar detta garn och till en början så var jag inte nöjd då det var lite svårt att virka med det tyckte jag, man trasslade in sig lite lätt med trådarna. Men efter någon minut så var det absolut inga problem och det blev så roligt att virka med garnet. De är lätt och såå fina färger!
Jag kommer definitivt att beställa mer av detta garn 10 av 10!


Mia Gidlund

Ett härligt garn som blir fantastiskt att göra sjalar och ponchos i! Kan upplevas lite svårarbetat då trådarna löper parallellt men är en vanesak och snart går det undan kan jag lova. Härliga färger med långa fina färgskiftningar och om igen så skönt att slippa fästa massa trådar. Rekomenderas verkligen och hos mig finns de flesta färger för framtida projekt.


Skriv en recension

Information

Tillverkare: Cotton Kings
Innehåll 100% Bomull
Vikt 200 gram
Löplängd Ca. 800 meter
Rekommenderade stickor 2,5 - 3,5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 25 m x 34 v
Garngrupp Fine
Tvättanvisning Tvättas vid 30ºC / Får inte torktumlas / Får inte strykas
Hashtag #hobbiitwirls

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn