SPARA 0% 0 Populär

Information

Tillverkare: Mayflower
Innehåll 100% Bomull
Vikt 50g
Löplängd Ca. 170 meter
Rekommenderade stickor 2,5 - 3,5 mm
Stickfasthet 28 m = 10 cm
Tvättanvisning Maskintvätt 60ºC / 95ºC / Torkas plant

Mayflower

Cotton 8/4 Junior | Gul (1405)

100% Bomull

15 kr  15 kr


Välj färg: Gul (1405)

En retro-klassiker från danska Mayflower till ett vansinnigt retro-pris!

Med anledning av Mayflowers jubileum är det populära Cotton 8/4 Junior bomullsgarn tillbaka för en kort stund. Garnet kommer med den ursprungliga banderolen och till det gamla låga priset. Det innebär alltså att du, så länge varan finns i lager, kan köpa detta underbara bomullsgarn för endast 15 kr.

Cotton 8/4 Junior bomullsgarn är ett mjukt härligt garn i 100 % bomull som kan användas till både stickning och virkning. Vi rekommenderar stickor 3 – 3,5 mm till stickning och 2,5 – 3,5 mm till virkning.

Garnet passar utmärkt till kläder, interiör, amigurumi, disktrasor, handdukar, barnkläder och mycket annat. 

Låt dig inspirera av de 40 äventyrliga färger, som Cotton Junior finns i.Se mönster till garnet här: Mönster (35)

Mirri

Garnet är mjukt och känns skönt att virka med. Färgerna är vackra och inte alls grälla. Ska virka Babblarna med gratismönstret från mittkakfat. Håll tummarna! Jag har nämligen inte virkat något på 50 år! Testar nu virknål storlek 2,0. Hoppas att Babblarna blir lagom stora och framför allt utan större hål. Mina nya Clover Amour virknålar känns riktigt sköna. Kommer att beställa mer av det här garnet för att virka mat, kakor och amigurumi.


Åsa

Ett jättebra garn, gillar att det är lite mattare och mjukare än en del hårdmercericerade 8/4-garner. Det roliga är att jag har kvar enstaka nystan av detta garn från ca 40 år tillbaka då jag började virka, lika fina idag. Samma vackra etikett! Superbra pris <3


Violeta Mitkovic

Använder endast bomullsgarn eftersom jag virkar amigurumis eller stickar/virkar baby grejer och med denna jättefina nyans av blå, gjorde jag baby converse med en massa söta detaljer som efterliknar den normalstora skon 😍😍😍
Precis lagom mjukt för det 👌🏽


Britt-Louise Rydberg

Redan 1969 köpte jag ett antal nystan av Mayflower bomull. Det skulle bli ett stickat överkast till min tvååriga dotters säng. Överkastet finns ännu och ser nästan lika fint ut som när det var nygjort.
Så detta är ett alldeles utmärkt garn till heminredning.


git Wallengren

Ett underbart garn, mjukt,prisvärt och lätt att arbeta med. Passar till allt från baby till vuxen. Virkar mycket filtar, mössor och amiguramis av detta garn. Ett mycket bra pris och många vackra färger att välja bland gör det till ett lätt val.


Skriv en recension

Information

Kategori Hem
Tillverkare: Mayflower
Innehåll 100% Bomull
Vikt 50g
Löplängd Ca. 170 meter
Rekommenderade stickor 2,5 - 3,5 mm
Stickfasthet 28 m = 10 cm
Tvättanvisning Maskintvätt 60ºC / 95ºC / Torkas plant

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn