Information

Tillverkare: Mayflower
Innehåll 100% Bomull
Vikt 50g
Löplängd Ca. 170 meter
Rekommenderade stickor 2,5 - 3,5 mm
Stickfasthet 28 m = 10 cm
Garngrupp Fine
Tvättanvisning Maskintvätt 60ºC / 95ºC / Torkas plant
Hashtag #hobbiicotton84junior

Mayflower

Cotton 8/4 Junior

Fine100% Bomull

15 kr  Från 15 kr

Välj färg:

En retro-klassiker från danska Mayflower till ett vansinnigt retro-pris!

Med anledning av Mayflowers jubileum är det populära Cotton 8/4 Junior bomullsgarn tillbaka för en kort stund. Garnet kommer med den ursprungliga banderolen och till det gamla låga priset. Det innebär alltså att du, så länge varan finns i lager, kan köpa detta underbara bomullsgarn för endast 15 kr.

Cotton 8/4 Junior bomullsgarn är ett mjukt härligt garn i 100 % bomull som kan användas till både stickning och virkning. Vi rekommenderar stickor 3 – 3,5 mm till stickning och 2,5 – 3,5 mm till virkning.

Garnet passar utmärkt till kläder, interiör, amigurumi, disktrasor, handdukar, barnkläder och mycket annat. 

Låt dig inspirera av de 40 äventyrliga färger, som Cotton Junior finns i.Se mönster till garnet här: Mönster (180)

Mirri

Garnet är mjukt och känns skönt att virka med. Färgerna är vackra och inte alls grälla. Ska virka Babblarna med gratismönstret från mittkakfat. Håll tummarna! Jag har nämligen inte virkat något på 50 år! Testar nu virknål storlek 2,0. Hoppas att Babblarna blir lagom stora och framför allt utan större hål. Mina nya Clover Amour virknålar känns riktigt sköna. Kommer att beställa mer av det här garnet för att virka mat, kakor och amigurumi.


Madeleine Vestling

Vilket härligt garn att arbeta med och så många färger att välja bland !!!! Problemet är bara att man inte kan sitta hela dagen och bara virka... Tänk vilka kombinationer i färger man kan göra till exempel baby filtar, helt otroligt vilka färger. Man blir så glad av dom, tack för det!!!! Priset gör ju att man kan köpa hur mycket som helst, kommer absolut att beställa fler nystan och testa andra färger.


ulla hörnsten

Underbara färger lätt att sticka o virka med Just nu håller jag på med ett plagg som nog aldrig blir färdigt, Stickade en tröja for ca 30 år sen som jag haft mycket nytta av. Men garnet har efter många tvättar blivit hårt. Så nu skulle det bli en ny iRainbow cotton med dubbelt garn vit följe färg o flera blå nyanser men det blir nog aldrig färdigt o det är inte garnets fel !!!!.


Jenniefer

Jag verkligen älskar detta garnet! Till allt från dukar till tröjor, det finns inget mer än fantasin som sätter gränser. Många och fina färger som håller, ett måste att ha hemma om andan faller på att göra något kul. Brukar köpa 10 nystan åt gången bara för att alltid ha hemma!


Rose-Marie

Köper garnet till min Mamma, som är 91 år och stickar mönsterstickade grytlappar i många olika färgkombinationer. Hon blir alltid så glad när jag kommer med en påse garn, så hon har något att göra, tycker inte om att vara sysslolös. Har blivit många grytlappar under åren!


Skriv en recension

Information

Tillverkare: Mayflower
Innehåll 100% Bomull
Vikt 50g
Löplängd Ca. 170 meter
Rekommenderade stickor 2,5 - 3,5 mm
Stickfasthet 28 m = 10 cm
Garngrupp Fine
Tvättanvisning Maskintvätt 60ºC / 95ºC / Torkas plant
Hashtag #hobbiicotton84junior

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn