Information

Tillverkare: Bumbo
Hashtag #hobbiireflectiveyarn

Bumbo

Reflekstråd

69 kr  Från 69 kr

Välj färg:

Reflextråd är till dig som gärna vill synas i mörkret. Sticka med denna tråd i vantar, mössor eller andra plagg och se hur det lyser upp när det lyser på dem!

Reflextråden finns i två varianter: 0,5 mm/50 meter och 1 mm/25 meter. 

Dessutom behöver du inte bekymra dig om i fall de projekt du använder tråden till tål att tvättas i maskin - reflextråden kan nämligen tvättas i upp till 40°C. 

 

Sara

Bra att det finns reflextråd så att man fortfarande kan välja vilket sorts garn man vill använda till arbetet. Dessutom kan man sy fast det på redan stickade/virkade mössor mm utan att behöva göra en helt ny för att få reflexeffekten. Det skulle säkert gå att göra olika mönster av den också för att få lite variation, mer än när den är ihoptvinnat i garnet från början.


Gittan Andersson

Så bra. Stickade mössor till vuxna och barn med grovt garn med inskickad reflextråd.
Lyser fantastiskt bra. Barnbarnen skall få reflexränder på sina vantar. Tunnare vantar bör stickas med tunnare reflextråd för att inte bli klumpiga. Jättenöjd. 💖


Mariann Nyqvist

Helt fantastiskt att det finns en reflextråd som man kan sticka,virka in i vilket garn man än väljer. Fungerade jättebra ihop med garnet Moonlight.


Louise

Fantastisk grej! Har virkat in det i mina mössor och vantar, i halsduken, gjort småfigurer att hänga på väskor m.m. Kan användas till mycket!


Åsa Lindevall

Bra tråd att använda när man vill ha lite reflex i arbetet oavsett grovlek på garn. Har gjort ränder i ev halsduk som blev väldigt bra


Skriv en recension

Information

Tillverkare: Bumbo
Hashtag #hobbiireflectiveyarn

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn