Då har vi återigen goda nyheter till er! Detta har vi längtat efter att avslöja, så vi hoppas att ni tycker om det.

 Sticka till baby

Vi har precis fått en ny och fantastisk mönsterkollektion på de härligaste sötaste babyplagg från Go Handmade. Denna kollektion är sammansatt på ett helt nytt sätt, vilket betyder att varje mönsterpaket innehåller 2-3 stickmönster samt tillbehör som t.ex. Knappar, pom poms och mycket mer. Det blir alltså inte mycket enklare än såhär. Det enda du ska komma ihåg är bara att beställa det garn du önskar vid sidan om. Hela härligheten kostar endast 89 kr. Du kan se hela kollektionen här.


Kollektionen har totalt 13 mönsterpaket med olika sammansättningar av diverse babyplagg och tillbehör. Som du kan se nedan så bjuder babykollektionen på en massa söta och fina stilar i form av klänningar, linnen, koftor, jackor och mycket mer. Du kan se hela kollektionen här.1 paket, flera mönster

Nedan kan du se hur en av de fina stickmönsterpaketen ser ut. Den varma och gosiga jackan som är stickad i Go Handmades Teddy-garn, tillsammans med de två söta lammen Sille och Mulle. Detta mönsterpaket innehåller både mönstret på jackan samt Sille och Mulle och tillbehören som består av knappar till jackan, två set ögon, fleecefiltar till fåren samt tre Handmade etiketter.


Vem kan motstå detta sköna babyset med leggings, kofta och rompers, som är stickad i det nya Tencel-garnet från Go Handmade? Mönsterpaketet innehåller mönster på de tre stilarna samt knappar till både rompers och jacka.


Nytt garn från Go Handmade

Tillsammans med den sköna babykollektionen har det också kommit en helt ny och unik garnkvalitet - Tencel - från Go Handmade. Tencel-garnet innehåller 40 % Lyocell och 60 % Bambu. Lyocell är ett organiskt hållbart naturmaterial som är framställt av träflisor primärt från bok och eukalyptus. Träet är FSC-certifierat och härstammar från naturlig uttunning av skog och rester från annan träproduktion.

Tencel är ett hållbart material som är framställt med betydande miljöhänsyn. Fibrernas släta struktur i Tencel gör att garnet är speciellt mjukt och skonsamt mot huden och det sägs faktiskt att det är mjukare än silke och slätare för huden än ull och bomull och har dessutom en superbra absorptionsförmåga.

Tencel kommer i 14 snygga färger och är helt perfekt till stickning och virkning till bl.a. bäbisar. Du hittar alla vackra färger här.


SPARA 10%

Tencel Bamboo (Fine) - Go Handmade

40% Lyocell, 60% Bambu

53 kr  59 kr