Denna mjuka figur av TPE är perfekt för montering på tex. dina hemmagjorda sinnesleksaker och kommer med garanti glädja en liten tjej eller kille.

Go Handmade's kollektion av TPE figurer är tillverkad av mjukt kvalitetsmaterial som kallas TPE. TPE material känns bra, ser bra ut och har en helt speciell mjukhet. Materialet får mycket ros eftersom det även är återanvändbart. Alla Go Handmade's mjuka TPE figurer har gått igenom en mycket grundlig finish – en handgjord finish som endast de duktigaste händerna mästrar. Känner man runt hela figuren upptäcker man strax finputsningens höga kvalité.

Testat och certifierat för innehåll av oskadliga ämnen. EN71-1,2,3 certifikat.

Obs! När man pysslar och gör hemmagjorda saker, speciellt till bebisar är det viktigt att man är försiktig med montering. Speciellt vad angår knutar och öglar.
För en säkerhets skull: kontrollera alltid varan ordentligt innan användning och kasta om den är skadad eller har tecken på slitage.

Antal: set med 2 styck.
Mått: 7 cm
Material: TPE
Tvättanvisning: Tvättmaskin upp till 60 °C

Se mönster till garnet här: Mönster (8)

Malin Jonsson

Virkade två ankor och barnen som fick dom tycker väldigt mycket om dom. Nu har jag köpt två till av dessa men har inte bestämt mig än vad jag ska hitta på. Mönstret på ankorna hittade jag på mönster här. Super nöjd.


Ann-Louise lundström

Jag har nu gjort en Mängd ankor med dessa bitrungar så härliga färger å då även köpt säkerhetsögon å skallra att ha i mina ankor bild finns att se i galleriet under Rainbow cotton 8/4


Josefin

Märkbart bra kvalité. Benhålen är bra och lagom trånga, ser till så att fötterna inte fladdrar omkring allt för mycket.


Inger

Har gjort fjärilar och ankor på löpande band. De är superpopulära bland mina barnbarn, och mina vänners nyfödda.


Ella

Så kul att kunna göra egna babyleksaker som har allt! Skallra, bitring, prassel och snutte. Allt i ett!


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn