Hitta din favorit här   🌸 Junirea🌸   Spara upp till 67%

Go Handmade

Björn av TPE

Spara 39 kr 39 kr

Leverans 2-6 vardagar

Frakt från 55 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

OBS! Denna produkten utgår och lagret ska tömmas. Slå till innan det är för sent!

Denna härliga björn av TPE är perfekt för montering på tex. dina hemmagjorda sinnesleksaker och kommer med garanti glädja en liten tjej eller kille. Björnen finns i flera olika fina färger.

Hålet överst på figuren gör det enkelt att montera den på tex. en hemmavirkad sinnesleksak eller filt och den stora öppningen mitt på djurets kropp gör det lätt för baby att hålla fast i den.

Go Handmade's kollektion av TPE figurer är tillverkad av mjukt kvalitetsmaterial som kallas TPE. TPE material känns bra, ser bra ut och har en helt speciell mjukhet. Materialet får mycket ros eftersom det även är återanvändbart. Alla Go Handmade's mjuka TPE figurer har gått igenom en mycket grundlig finish – en handgjord finish som endast de duktigaste händerna mästrar. Känner man runt hela figuren upptäcker man strax finputsningens höga kvalité.

Testat och certifierat för innehåll av oskadliga ämnen. EN71-1,2,3 certifikat.

Obs! När man pysslar och gör hemmagjorda saker, speciellt till bebisar är det viktigt att man är försiktig med montering. Speciellt vad angår knutar och öglar.
För en säkerhets skull: kontrollera alltid varan ordentligt innan användning och kasta om den är skadad eller har tecken på slitage.

Antal: 1 styck
Mått: 9,7 x 5,8 cm 
Material: TPE
Tvättanvisning: Tvättmaskin upp till 60 °C 

Maria

perfekt att använda till en virkad leksakskub


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn