Information

Tillverkare: Mayflower
Innehåll 100% Bomull
Vikt 50g
Löplängd Ca. 75 meter
Rekommenderade stickor 3,5 - 4 mm
Stickfasthet 20m x 24=10cm
Garngrupp Light
Tvättanvisning Maskintvätt 60ºC / Torkas plant
Hashtag #hobbiicotton88bigprint

Mayflower

Cotton 8/8 Big Print

Light100% bomull

28 kr  Från 28 kr

Välj färg: Färg

Ännu en bomullsklassiker från danska Mayflower i en härlig tjock 8/8 kvalitet!

Mayflower cotton 8/8 Big Print är storebror till det populära Mayflower Cotton 8/4. Garnet är 100% härlig tjock bomull i pigga färger, Cotton 8/8 Big Print lämpar sig bra till i stort sett alla projekt du kan komma på, från baby- och sommarkläder till handdukar, disktrasor och filtar. Dessutom kan garnet tvättas i maskin på upp till 60 grader, vilket gör det extra lämpligt till projekt till hemmet.

 Cotton 8/8 Big Print är en print utgåva där varje print är sammansatt av olika färger som upprepas regelbundet i tillfällig längd för att ge ett spännande och varierande resultat.

Se mönster till garnet här: Mönster (5)

Anne-Louise Holmberg

Jättehärligt garn som jag använde till att sticka dubbla grytlappar av, och resterna räckte till disktrasa! Jag har nu stickat tre set och beställt nytt garn till 3 nya set! Hade velat ha fler färger! Fick respons från storköket då grytlapparna hamnade där av misstag! De ville behålla dem, de tyckte dem var jättebra att ha där!


Halimah

Fint mönster på garnet och superlätt att virka med men för små nystor i min smak. Blir dyrt om man vill virka en större filt tex. Min plan var att göra det men räknade ut att det skulle kosta mig nästan 1000 kr med dessa nystor så får blir nåt annat 😂


Jenniefer

Ytterligare en personlig favorit som jag alltid försöker ha lite hemma av, mjukt och skönt, och färgerna är helt fantastiska. Gjorde en stor vårsjal till mig själv av 1638 (Höst) och den är nog det mysigaste jag har!


Anneli Schnell

Ett härligt garn att virka i med fantastiska färger! Jag har gjort grytlappar, disktrasor, gästhanduk och nyckelring i detta garn. Lättarbetat garn som väcker ”ha-mer-begär”!


Linnéa Johansson

Så härligt mjukt garn passade helt perfekt till att virka en disktrasa med då den sög upp vattnet nästan lika bra som en wettexduk :D


Skriv en recension

Information

Tillverkare: Mayflower
Innehåll 100% Bomull
Vikt 50g
Löplängd Ca. 75 meter
Rekommenderade stickor 3,5 - 4 mm
Stickfasthet 20m x 24=10cm
Garngrupp Light
Tvättanvisning Maskintvätt 60ºC / Torkas plant
Hashtag #hobbiicotton88bigprint

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn