Fynda!   🍄 SEPTEMBER-FAVORITER 🍄   Spara upp till 67%

KnitPro

Basix Aluminium strumpstickor

Spara 7 kr Från 28 kr Från 35 kr

Leverans 2-6 vardagar

Frakt från 55 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

OBS! Denna produkten utgår och lagret ska tömmas. Slå till innan det är för sent!

Strumpstickor i högkvalitetsaluminium från KnitPros Basix Aluminium-serie.

Stickorna kombinerar de två bästa egenskaper från aluminium, nämligen styrkan och lättheten. Det starka materialet ger en hållbar och slitstarkt produkt. Den lätta vikten säkerställer att stickorna är behagliga att arbeta med och att du vill kunna sticka i timmar utan att få ont i händer och fingrar.

Strumpstickorna fås i två längder, 15 och 20 cm, och i storlekar från 2-6 mm.

En förpackning innehåller 5 strumpstickor. 


Malinee

Mina första riktiga stickor! Köpte nr 3 och garnet glider lätt över stickorna och det är lätt att fånga upp maskorna även vid mindre arbeten med tunt garn. Kan dock bli lite väl glatta ibland. Eftersom jag har extrem kontaktallergi (nickel, gummi, silikon, kemikalier, lim, viss plast m.m), så var jag tveksam ifall jag skulle kunna använda dessa utan att använda bomullshandskar, men hittills har det gått bra (peppar, peppar).


Jennifer

Använder gärna strumpstickor till andra runda projekt också. Fungerar jättebra, är supernöjd med dessa, och till det priset dessutom! Jag är visserligen nybörjare ännu, men jag vet vad som fungerar för mig. Tycker att garnet flyter fint, utan att liksom glida av stickan dessutom. Med fem stickor i rullning så vill man inte behöva oroa sig för garnet menar jag!


Cecilia

Prisvärt, garnet glider bra på dessa utmärkta stickor. Kanske borde man av miljöskäl välja trästickor men jag tycker inte att garn glider lika bra på trä. Och dessa stickor kan man ju ha för resten av livet. Mycket nöjd.


Katrin Hanses

Stickorna, längd 15 cm är perfekta att sticka barnsockor med. Även vantar och handledsvärmare. Fick stickor nr 3 och har nu köpt till nr 2,5 , 3,5 och 4. Nu har jag stickor så jag kan sticka i många olika garn tjocklekar.


Lotta Nyberg

Skönt lätta i handen. Har stickat med den kortare varianten. Behaglig längd. Just i början är de lite tröga, som att det är ett ytlager på. Men glider lätt när det nötts bort. Rekommenderas!


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn