SPARA 20%

KnitPro

Basix Aluminium strumpstickor

Du sparar 5 kr

Från 25 kr  Från 20 kr

Välj Längd / Storlek

Strumpstickor i högkvalitetsaluminium från KnitPros Basix Aluminium-serie.

Stickorna kombinerar de två bästa egenskaper från aluminium, nämligen styrkan och lättheten. Det starka materialet ger en hållbar och slitstarkt produkt. Den lätta vikten säkerställer att stickorna är behagliga att arbeta med och att du vill kunna sticka i timmar utan att få ont i händer och fingrar.

Strumpstickorna fås i två längder, 15 och 20 cm, och i storlekar från 2-6 mm.

 

Malinee

Mina första riktiga stickor! Köpte nr 3 och garnet glider lätt över stickorna och det är lätt att fånga upp maskorna även vid mindre arbeten med tunt garn. Kan dock bli lite väl glatta ibland. Eftersom jag har extrem kontaktallergi (nickel, gummi, silikon, kemikalier, lim, viss plast m.m), så var jag tveksam ifall jag skulle kunna använda dessa utan att använda bomullshandskar, men hittills har det gått bra (peppar, peppar).


Katrin Hanses

Stickorna, längd 15 cm är perfekta att sticka barnsockor med. Även vantar och handledsvärmare. Fick stickor nr 3 och har nu köpt till nr 2,5 , 3,5 och 4. Nu har jag stickor så jag kan sticka i många olika garn tjocklekar.


Lotta Nyberg

Skönt lätta i handen. Har stickat med den kortare varianten. Behaglig längd. Just i början är de lite tröga, som att det är ett ytlager på. Men glider lätt när det nötts bort. Rekommenderas!


MARINA SÖDERLIND

Fina stickor som jag inte använder till att sticka med, utan gör "pälspinnar", som jag kallar dem. Med pärlor på ena sidan till att dra upp benor mm. på långhåriga hundar.


Sophie Sjösten

Har inte kunnat använda dessa ännu, då jag inte vet hur man stickar! Haha. Men de verkar bra för det de är till för än så länge i alla fall! :)


Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn