KnitPro

Bamboo Strumpstickor

Välj Längd / Storlek

Strumpstickor av finaste japanska bambu, som är ett nöje att sticka med. Spetsarna blir gradvist spetsigare vilket gör stickor ideella till alla typer garn och alla projekt.

Bambu är känd för att vara ett både slitstarkt och lätt material. Den lätta vikten gör stickorna komfortabla att använda och du kan sticka i timmar utan att få ont i händer och fingrar. Styrkan från bambu är din garanti för en slitstarkt och hållbart produkt.

Stickorna är ett riktigt bra val för nybörjare, då stickor i bambu är lätta att hålla i och ger god kontroll.

Jenny

Jag gillar verkligen att sticka med bambu stickor. Trästickor är det enda jag använder nu mera. Bra att dessa finns ner till mycket tunna stickor. Andra trästickor brukar bara finnas ner till 3 mm. Sköna och använda, lite flexibilitet i dem så även tunna stickor är sköna att sticka med.


I. Jonsson

Gjorde en fin 60-årspresent med dessa sköna stickor, härligt garn, mönster och andra tillbehör. Lade allt på en vacker bricka och slog in med cellofan. Uppskattad present blev det!


Annelie

Fattar inte att jag missat att strumpstickor finns i bambu. Nu när jag köpte dessa så kan det bli lite roligare att sticka sockar och väntar. Inga maskor som glider av med dessa


Lena Hofvander

Lätta stickor som ligger bra i handen. Garnet glider fint och maskorna blir kvar där de ska, dvs på stickorna. Är supernöjd!


Elin

Jätte bra stickor! Maskorna stannar kvar på dom och dom är sköna att sticka med. Jag rekommenderar dom starkt!


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn