Först till kvarn   🎈SUPERREA 🎈   Spara upp till 60%

KnitPro

Bamboo Jumperstickor

Spara Från 72 kr Från 72 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Jumperstickor av finaste japanska bambu, som är ett nöje att sticka med. Spetsarna blir gradvist spetsigare, vilket gör stickorna ideella till alla sorters garn och projekt.

Bambu är känd för att vara ett både slitstarkt och lätt material. Den lätta vikten gör stickorna komfortabla att använda och du kan sticka i timmar utan att få ont i händer och fingrar.

Huvudet på stickorna är av trä och har en vacker grön färg, som komplimenterar den ljusa bambun väldigt fint. Stickorna fås i tre längder: 25, 30 och 33 cm och i storlekar från 2-10 mm.

Jumperstickorna är ett riktigt bra val för nybörjare då stickor i bambu är lätta att hålla i och ger god kontroll.

Marie

Bästa stickorna jag har sticckat med. Man blir inte trött i handlederna eller nacken med dessa även om man stickar en heldag. Garnet flyter bra förbi utan att slinka iväg. Man känner sig avslappnad när man stickar med dessa. Rekommenderas varmt.


Jenny

Nybörjare på att sticka och hade räknat med att få ont i handleder och fingrar men icke! Dessa stickor var sköna att hålla i och garnet höll sig bra på plats så inga onödiga spänningar i händer. Superbra!


Karin

Gillar verkligen mina bambustickor. Jag valde dem för att det känns miljövänligt att de är i trä, att de bara är 25 cm långa gör dessutom att de inte är lika lätta att fånga för katterna! :D


Jenny

Välidgt härliga stickor, precis som beskrivningen och bilderna anger. Jag upplever att jag inte får lika ont i händerna av dessa som jag får av mina strumpstickor.


Ingalill Lidqvist

Härliga stickor där garnet glider med lätt,har köpt några par och kommer att köpa flera.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn