Hobbii

Multipåse - Bag of Happiness

Spara 39 kr. 39 kr.

Leverans 3-7 vardagar

Frakt från 55 kr.Fri frakt på beställningar över 699 kr.

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Har du tillräckligt med påsar till dina projekt? Ja, egentlig? Kanske?

Här på Hobbii är vi rätt överbevisade om att man ALDRIG kan få nog med projektpåsar – om man inte är en 100% monogam stickare/virkare såklart.

Och nu har vi designat denna supersnygga string bag som stängs med snörning, och som hjälper dig att ta hand om ditt stickade eller virkade projekt när du håller en (kort) konstpaus ;-) Texten "Bag of Happiness" är mycket talande, speciellt om den garnglädje vi alla delar här på Hobbii.

Multipåsen är tillverkad av 100% bomullskanvas och är perfekt till dina mindre och medelstora projekt. Du kan självklart också använda påsen till presentinpackning av hemgjorda presenter eller till förvaring av garn i din garnkista. Påsen stängs genom att strama åt de två snörenal - så det blir inte enklare.

Höjd: 38 cm
Bredd: 30 cm
Material: 100% bomull (5 oz)
Tvättråd: Kan tvättas i maskin i 30°C. Kan torktumlas och strykas vid låga temperaturer.

Psst: Vi kan varmt rekommendera att du stryker påsen före användning (gärna på avigsidan). Så blir den helt rynkfri och härligt mjuk.

Lisa

Jag älskar den! Perfekt i storlek för att få plats med två sockor och två nystan plus diverse tillbehör - utan att vara stor och klumpig! En sån här är man värd!


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn