SPARA 42%

Information

Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% Merinoull
Vikt 50 gram
Löplängd ca. 105 m
Rekommenderade stickor 4 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = ca. 21-22 x 28v
Garngrupp Light
Tvättanvisning Tvättas i tvättmaskin vid 40ºC / Använd aldrig sköljmedel / Torkas plant

Hobbii

Baby Merino XL

Light100% Merinoull

Du sparar 27 kr

65 kr  Från 38 kr

Välj färg:

OBS! Denna produkten utgår och lagret ska tömmas. Slå till innan det är för sent!

Vår nuvarande Baby Merino XL-serie utgår tyvärr, men misströsta ej: En ny och förbättrad serie är påväg! Vi får sannolikt hem den nya serien i slutet av året. 

Möt på vårt silkesmjuka, elastiska merinogarn, designat speciellt för Sveriges härligaste garnkunder.

Här är ett läckert mjukt ullgarn som är mysigt värmande och absolut riv- och kli fritt, och det är vi otroligt många som gillar  :)

Stickar eller virkar du till baby/barn, kan du tryggt lita på att du får ett super mjukt resultat med vår Baby Merino, som dessutom är lätt att hantera då det kan tvättas i maskin.

Hobbii Baby Merino XL är kabel spunnet, det gör garnet slitstarkt och bidrar samtidigt till en fantastisk spänstighet. Du kommer att uppleva att garnet drar ihop sig lite och är väldigt elastiskt när du arbetar med det. Det sträcker ut sig mer vid tvätt och samtidigt som det bevarar elasticiteten bör du räkna med att garnet ger med sig lite. Därför är det viktigt att du inte stickar för löst. Har du en tendens att sticka för löst ska du kanske gå ner en halv storlek på sticka. Vi rekommenderar alltid att man börjar med en stickad provbit, så du vet din stickfasthet efter tvätt – så slipper du bli besviken senare!

Baby Merino passar bra till tröjor, cardigans, mössor och andra accessoarer - och till babyfiltar som ska vara värmande och gärna får ha lite tyngd. Strukturstickning med rät/avig- mönster eller snodda kablar ser verkligen snyggt ut i Baby Merino, och mer komplexa strukturmönster framträder snyggt, nästan skulpturalt i detta garn.

Samma garn, bara lite tunnare? Titta då på vår populära, mjuka Baby Merino, som du hittar här. Vi har gjort färgerna i de två "syster-garnerna" likadana så du kan enkelt matcha dina projekt oberoende av om du stickar med stickor 3 eller 4.


Se mönster till garnet här: Mönster (19)

Lene Nilsson

vilken lycka att kunna få ett underbart mjukt härligt lite grövre Merino och i samma fina färger som det lite tunnare garnet, så ny blev det vantar av detta som passade ihop med den fina mössa med tofs som stickades i förra veckan. Barnbarnet jublade när han fick prova, det han beställt.
Lene Nilsson


Eva

Ett fantastiskt skönt garn som kan avändas till mycket! Sköna varma torgvantar, sockor till de små. Handleds-& benvärmare! Babyfilt som värmer gott utan att bli för tung!
Bra kvalité och lättstuckat


Carina Lionell

Ett helt underbart garn att sticka bl.a. babykläder i. Mjukt , lättstickat och framförallt , lättvättat 40 grader maskintvätt. Har rekommenderat andra att sticka plagg till " småfolket"


monica tarander sundeborn

Hej! Finns det 1 st nystan eller flera med LOT : 11884 COLOR 42 så vill jag ha det. Jag håller på och stickar en babykofta.
Jag beställer ankfötter och vad jag förstår är det 2 st för 35 kr.


StickLisa

Ett otroligt mjukt garn som är perfekt till bland annat babykläder. Rekommenderar det starkt om man ska sticka kläder så som halsdukar, mössor, sockor, tröjor eller också babyfiltar.


Skriv en recension

Information

Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% Merinoull
Vikt 50 gram
Löplängd ca. 105 m
Rekommenderade stickor 4 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = ca. 21-22 x 28v
Garngrupp Light
Tvättanvisning Tvättas i tvättmaskin vid 40ºC / Använd aldrig sköljmedel / Torkas plant

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn