Hobbii

Avlång Monteringskudde - Deluxe

Vi älskar kuddar som ger ett bra stöd när vi sysslar med vår favorit hobby. Om du, precis som vi, virkar och stickar riktigt mycket, då kan armar, nacke, skuldror, rygg, m.m. bli lite ömma med tiden. Då är det en bra idé att ta några kuddar till hjälp, som kan ge ett bra stöd. Här kan du med fördel använda vår avlånga innerkudde. Den kan t.ex. placeras nederst vid ryggen, bakom nacken, och under knäna om du sitter med benen uppe. Kort sagt kan den placeras precis där du behöver den mest som lite extra stöd.

Kudden är fylld med kapok, som anpassar sig perfekt efter din kropp.

Om du inte hört talas om kapok ännu, så introducerar vi dig gladeligen för det här, för kapok är en riktigt härlig och miljövänlig produkt.

Kapokfibrerna kommer från både Sydamerika, Afrika och Asien. Kapok sägs vara CO2 neutrala, då träden absorberar mer CO2, än vad som används på transport av fibrerna från skogen till konsumenten.

Kuddarna tillverkas på en dansk syateljé i Vietnam, där det läggs stor vikt på produkternas kvalitet, samt goda arbetsförhållanden för de anställda.

Stickkudden finns både i en basic version, som är fylld med polyesterfyllning, och en deluxe version, som er fylld med naturmaterialet kapok.

Material:
Yttertyg: Bomull
Fyllning: Kapok

Mått:
Ca. 40 x 15 cm

Det rekommenderas att fläckar torkas bort med en trasa, fuktad med varmt vatten och mild tvål.

Se mönster till garnet här: Mönster (2)

Camilla

Superskön kudde!! Perfekt att ha bakom ryggen med ett virkar fodral när man virkar :)


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn