Hitta riktigt bra priser här!   🥰 MYS-REA 🥰   Spara upp till 67%

Cotton Kings

Cotton 8/4 Soft Print

Super Fine 100% Bomull

Spara 7 kr 21 kr 28 kr

Leverans 2-6 vardagar

Frakt från 55 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

OBS! Denna produkten utgår och lagret ska tömmas. Slå till innan det är för sent!

Information om garnet

 • Kategori:
  Augustirea
 • Tillverkare::
  Cotton Kings
 • Innehåll:
  100% bomull
 • Vikt:
  50 gram
 • Löplängd:
  Ca. 170 meter
 • Garngrupp:
  Super Fine
 • Rekommenderade stickor:
  2,5 - 3,5mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 27m x 36v
 • Rekommenderad virknål:
  2,5 - 3,5mm
 • Tvättanvisning:
  Maskintvätt vid 40ºC (tål 60ºC, se texten till vänster)
 • Hashtag:
  #hobbiicotton84softprint

Denna härliga bomull med print har färgats på ett helt speciellt sätt, så grundfärgen förblir den samma, men färgtonen har varierande styrka. Det resulterar i ett fint och mycket spännande djup och ett härligt färgspel, nästan med ett handfärgad utseende. Använd de fina mjuka färgerna till sval sommarbeklädnad som toppar eller blusar, eller allt möjligt spännande interiör t ex disktrasor, nätpåsar, väskor eller annat.

Vi rekommenderar tvätt vid max 40 grader, speciellt till beklädnadsplagg, men som annat bomull tål den maskintvätt på 60 grader - var då uppmärksam på att färgen i så fall kan avta lite över tid.

Cotton 8/4 - Soft Print finns också i en fin ‘Wonderbag’. Paketet består av en av varje färg, och du hittar den här.

Garnet är OEKO-TEX®-certifierat (nr. 2076-311). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/.


Mycket nöje!

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (260)

Anette

Det här garnet med sina skiftningar är perfekt att virka djur med. Det blir så fint. Tråkigt att det bara finns i grått som djurfärg. Hopas och hoppas att det ska komma i fler färger. Svart, ljust grått, brunt och beiget så jag kan virka flera fina djur, men ser nu att garnet ska utgå. Så synd. Jag hoppas på ett minst lika bra garn som ersätter det här fina.


Anna

Älskar detta bomullsgarn. Har nog köp i alla färger genom åren. Har virkat massor med små handdukar och grytlappar i detta garn. När jag virkar grytlappar gör jag bara garnet 3-dubbelt, från ett nystan, så blir det tjocka härliga grytlappar. Favoritfärgen är Lemon. Det är som att lite av solen lyser när man tittar på ngt som är virkat i det.


Anna

Mitt absoluta favorit garn bland bomullsgarner. Fina färger, skönt att virka i och håller sig bra även efter tvätt. Har virkat framförallt nätkassar och C2C gästhanddukar i flera av dessa härliga färger. Favoritfärgerna är Lemon 220 och Sage 211.


Anna

Otroligt mjukt och behagligt garn med fina skiftningar. Har beställt många nystan genom åren. Väldigt, väldigt vackert till somriga sjalar. Har virkat flera soffkuddar i lila och mörklila. Ett riktigt favoritgarn som nu försvinner. Trist.


Erika

Fantastiskt mjukt! Bland det mjukaste bomullsgarnet jag virkat med. Perfekt för bebiskläder. Lätt att virka med, väldigt fina färger och färgskiftningar. Detta garn blev direkt ett favoritgarn.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn