Först till kvarn   🎈SUPERREA 🎈   Spara upp till 60%

KnitPro

Aluminium Virknål

Spara 4 kr Från 15 kr Från 19 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om produkten

  • Tillverkare::
    KnitPro
  • Material:
    Aluminium

Här ser du tre versioner av virknålar i aluminium från KnitPro.

De grå virknålarna är gjorda av aluminium av otrolig kvalitet, och är extremt långlivade med sin anodiserade finish på ytan. Detta är en riktigt slitstark virknål.

Är du mer för ett ergonomiskt utformat handtag på din virknål så kan du också välja det. Det svarta gummihandtaget passar bra för artritiska händer och svaga handleder. Ergonomin ger dig hög komfort och du kommer att kunna virka i flera timmar utan att få ont i händerna. Välj mellan silverfärgat eller guldfärgat aluminiumskrov.

Du behöver inte oroa dig för nickelallergi då nålarna är 100% nickelfria.

Hasty

Beställde en vanlig ( 3,5 mm - grå ) i aluminium för 19 kr och tänkte att jag kommer i värsta fall slänga den om det inte är skön att jobba med. Men gissa hur nöjd jag blev. Så fin, lätt och helt ok att hålla i för att skaftet är ändå lite tjockare än vad jag trodde vilket underlättar att hålla i och virka flera timmar i rad med.
Kanske beställer även en med ergonomiskt skaft om jag får erbjudande med nedsatt pris.


erika

Virkar bara med dessa virknålar, de är sköna att hålla i vilket är A och O då jag lätt får ont i händerna efter ett tag med en i plast, och de helt i aluminium blir så glatta tycker jag.. så tummen upp på dessa, värda att ha en i varje storlek man jobbar mest med..


Birgitta

Mkt bra virknålar har 4, med lite äldre "knövligare" händer kanns de ergonomiska handgreppen perfekta. Fick i höstas en stroke med någon funktionsnedsättning i höger sida. Kunde dock virka med dessa medan det var svårare att äta med gaffel o sked.


Ronja

Väldigt skön att virka med, inte samma ömhet i fingrarna av att hålla i denna med handtaget till skillnad från de virknålar som bara är runda som stickor. Behöver jag nya nålar till kommande projekt så blir det nog detta märke igen.


Agnes

Dessa virknålar är mina favotiter, sköna att hålla i och det är lätt att virka med dem utan att handen gör ont, trost att jag virkar flera timmar åt gången.
(Fast jag kommer nog att ptova KnitPro Waves också när tillfälle ges.)


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn