Hobbii

Monteringskudde - Deluxe - 42 x 42 cm

Här får du en riktigt bra monteringskudde, som du kan virka/sticka eller sy ett överdrag till och som du samtidigt kan använda till att ge armar, nacke, skuldror, rygg, m.m. stöd, när du har virkat/stickat riktigt mycket. Den kan t.ex. placeras nederst vid ryggen, bakom nacken, och under knäna om du sitter med benen uppe. Kort sagt kan den placeras precis där du behöver den mest som lite extra stöd.

Kudden är fylld med kapok, som anpassar sig perfekt efter din kropp.

Om du inte hört talas om kapok ännu, så introducerar vi dig gladeligen för det här, för kapok är en riktigt härlig och miljövänlig produkt.

Kapokfibrerna kommer från både Sydamerika, Afrika och Asien. Kapok sägs vara CO2 neutrala, då träden absorberar mer CO2, än vad som används på transport av fibrerna från skogen till konsumenten.

Kuddarna tillverkas på en dansk syateljé i Vietnam, där det läggs stor vikt på produkternas kvalitet, samt goda arbetsförhållanden för de anställda.

Kudden finns både i en basic version, som är stoppad med polyesterfyllning, och en deluxe version, som är stoppad med naturmaterialet kapok.

Det rekommenderas att man torkar av fläckar med en trasa fuktad med varmt vatten och en mild tvållösning.

Material:
Yttertyg: Bomull
Fyllning: Kapok

Mått:
ca 42 x 42 cm 

Vikt: ca. 320 g

Se mönster till garnet här: Mönster (2)

Det finns ingen recension om denna produkt.                    

Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn